Hersenbloeding Voor Saints Tight End

Shocking

New Orleans Saints tight end Jeremy Shockey hangt voorlopig niet aan de gewichten. Het enfant terrible werd gisteren met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, nadat hij in de weightroom duizelig was geworden. Volgens insiders liet Shockey de omstanders een minuut lang gissen naar zijn gezondheid — later in het ziekenhuis bleek dat de aanvaller was getroffen door een hersenbloeding.

Daags na de bloeding lijkt Shockey a) erg goedgehumeurd of b) niet onder de indruk van de term ‘hersenbloeding’. Hij liet van zijn ziektebed weten zich prima te voelen.

Shockey werd al eerder met een ambulance afgevoerd tijdens een Pool Party. Toen leek de tight end echter bevangen door de zon en (op z’n minst) aangeschoten. De nieuwe ontwikkeling werpt wel een nieuw licht op die ‘episode’. Mensen die door een hersenbloeding worden getroffen, zijn al vaker in de geschiedenis verward met dronkenlappen.

Lees ook:Atleet Droogt Uit In Hard Rock Cafe (+ Video)
Lees ook:Linebacker Bruschi Geeft Er De Brui Aan
Lees ook:Wraak Jeremy Shockey Story Van Week 6
Lees ook:Speler Met Gebroken Nek Nog Niet Buiten Levensgevaar
Lees ook:Albert Vermoord Tijdens Laatste Homegame?

Eén reactie op “Hersenbloeding Voor Saints Tight End

  1. Stephan

    Volgens mij heeft Shockey geen hersenbloeding (stroke) maar een epileptische aanval (seizure) gehad. Dat kan ernstig zijn, maar is meestal niet zo levensbedreigend of invaliderend als een hersenbloeding.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.