Archief: 2007

2008 NFL Draft Volgorde: Miami Eerst

De zelfbenoemde draft goeroes kunnen weer spitten in aanlokkelijke college spelers en mogelijke keuzes van NFL teams in nood: de NFL heeft vanochtend de voorlopige volgorde van de 2008 NFL Draft bekendgemaakt. De Draft vindt plaats op 26 en 27 april en wordt uiteraard uitvoerig gadegeslagen door deze blog.

Nieuwjaar: Let’s Fire Some Coaches

Natuurlijk een fantastische timing om je coach de wacht toe te zeggen. Kom binnen met het excuus dat je dit jaar als franchise het voornemen hebt om eens een keer een paar wedstrijden te winnen. En vertel de voorman vervolgens dat hij absoluut niet in het plaatje past. Uit het leven gegrepen? Wel voor Brian Bellick van de Baltimore Ravens. De coach, die zijn ploeg in 2000 nog naar een Super Bowl overwinning leidde, moet op zoek naar een andere werkgever. Mede door toedoen van een losing streak van negen games.

Live Blog Dallas Cowboys @ Washington Redskins

We volgen vanavond een wedstrijd met grote gevolgen voor de Washington Redskins. Met het lot in eigen handen moet het team winnen van de Dallas Cowboys. Quarterback Tony Romo speelt, dus het lijkt erop dat de 'Boyz (zoals gesteld in de voorspellingen) voluit gaan om de Redskins uit het naseizoen te schoppen. Heerlijk avondje! Gaan de Redskins door? Of toch de Minnesota Vikings?

Kristallen Bol Voor Week 17

Als je oudste dochter op de magische Eerste Kerstdag jarig is, merk je weinig van de vredige sfeer die de aarde in de tang houdt. Meestal is het rennen en vliegen geblazen om een batterij aan opa's, oma's, peetooms en peettantes te voorzien van een fatsoenlijk kerstdiner. Wat me meestal op de been houdt is de gedachte dat na Kerst de laatste weken van het NFL seizoen zich aandienen. En de Playoffs. It's the Most Wonderful Time of the Year! De zeventiende competitieronde is allesbeslissend voor vijf teams. Hun lot wordt anderhalve dag voor 2008 bepaald!

Hill Niet, Weinke Wel Vanavond op NASN

Het flex-schedule van de NFL heeft in ieder geval aardige wedstrijden voor NFL fans in petto. Alle wedstrijden die vanavond op NASN worden uitgezonden hebben invloed op de playoffs, te beginnen met de 'kaskraker' tussen de San Francisco 49ers en de Cleveland Browns. Het is de eerste en enige mogelijkheid om de verrichtingen van ex-Admirals quarterback Shaun Hill van quarterback Chris Weinke op 'Nederlandse' televisie te volgen.

Recordnacht voor de New England Patriots

New York Giants quarterback Eli Manning deed het vannacht voortreffelijk in de wedstrijd tegen de Patriots. Hij zorgde er zelfs voor dat de ploeg uit de Big Apple tegenstand bood aan New England. Jammer dat zijn enige onderschepping van de wedstrijd de mannen van Tom Brady een 'perfect season' bezorgde.

The Toughest Job: Naaktfoto’s van Pussycat Dolls

Wekelijks blikken we terug naar de vier grootste losers van de afgelopen competitieweek. Ook deze week weer iets vertraagd door de altijd romantische Kerstdagen. Wie had afgelopen zondag 'The Toughest Job'? Verkondig jij je mening ook via email? En joh, het is een Football blog dus de naaktfoto's van The Pussycat Dolls tellen helaas niet mee.

Magazine Zit Er Compleet Naast

Ik heb er dit jaar een potje gemaakt met de voorspellingen. Maar ik ben niet de enige. De toonaangevende American football periodiek Lindy's zit er vanouds naast met de vooruitzichten voor seizoen 2007, die het blad in juni de wereld in pompte. Op pagina 97 van de footballuitgave wordt breed uitgemeten hoe de NFL playoffs er dit seizoen uit gaan zien. Resultaat: ik ga me beraden of ik Lindy's nog wel als lijfblad wil.