Archief: 2008

Conspiracy: Mad Scientist Voor Denver?

Things to do in Denver...

Het lijken twee afzonderlijke gebeurtenissen in de wereld van Pro Football, maar wat mij betreft zijn ze wel degelijk met elkaar in verband te brengen. Mike Shanahan, die 14 jaar leiding gaf aan de Denver Broncos, is op dezelfde avond ontslagen als San Francisco 49ers offensive coordinator Mike Martz. Wat mij betreft is de ‘Mad Scientist’ een ideale fit voor de Broncos’ offense, die onder Shanahan de laatste tijd duidelijk te weinig werd geprikkeld.

Vertrekt de Kroonprins uit Dallas?

Weg uit Dallas?

Jason Garrett zou toch de nieuwe headcoach worden in Dallas? Het vertrouwen dat eigenaar Jones uitsprak in de succesloze Wade Phillips leidt mogelijk het vertrek van de kroonprins. De eeuwige back-up uit Dallas blijkt niet aan het grote werk toe te komen. Althans als hij ingaat op de avances van de Detroit Lions. Die hebben namelijk toestemming om met hem te praten.

It’s Official: Pro Bowl gedevalueerd!

Vaste Pro Bowlers!

Het sterrenbal van de NFL verandert per volgend seizoen officieel in een B-sterrenfuifje. We hebben het eerder al aangekondigd, maar Herr Goodell heeft het nu bevestigd. In 2010 wordt de Pro Bowl een week voor de Super Bowl gehouden. Dit betekent in ieder geval dat de spelers van SB-ploegen niet in actie komen. De hoop is daarom gevestigd op de Dallas Cowboys. Zij die wel dertien Pro Bowlers kunnen ophoesten, maar ook volgend jaar geen serieuze kandidaat zijn voor de titel.

Al Mijn Geld op de Cardinals!

Misschien moet ik van 2009 mijn do or die jaar maken op weg naar de Quote500. Ik ga zo eens even internetbankieren en even berekenen wat een gokje op de Cardinals me zou opleveren. Mijn helden uit  Arizona staan 40 tegen 1 in Las Vegas. Ofwel, de bookies hebben het minste vertrouwen in een Vince Lombardi Trophy voor Kurt. En dat is een goed teken. Immers, zoals Perry al schreef zijn deze voorspellingen zoals Lindy’s deed waardeloos. 

Lindy Zit Er Helemaal Naast

De Kristallen Bol

Het is makkelijk om iemand een trap na te geven, als hij al gedrogeerd in een val met ijzeren pinnen is gelopen. Vandaar ook dat we vanuit deze bijzondere veilige positie de genadeklap verkopen aan bladenmaker Lindy en zijn altijd goed verkopende Pro Football Preview. We hebben de Playoff prognose van de football-kenner al die tijd onder ons kussen bewaard en mogen nu makkelijk scoren. Er klopt zoals gewoonlijk helemaal niets van.

Favre Zorgt Voor Ontslag Hoofdcoach

Hoofdcoaches vallen bij bosjes...

Hoofdcoach Eric Mangini van de New York Jets zag het helemaal zitten in Brett Favre. Voorafgaand aan het seizoen twijfelde hij geen moment, ontsloeg quarterback Chad Pennington en hoopte de rest van het seizoen zorgeloos van pina colada cocktails te drinken. De praktijk haalde de theorie snel in. Na een 8-3 start verloren de Jets vier van hun laatste vijf duels. En het verlies gisteren tegen de Miami Dolphins betekende niet alleen de eliminatie van de playoffs. Ook het contract van de hoofdcoach werd ontbonden.

Zwemt de Tonijn alweer Verder?

Ik klapperde gisteren even met mijn oren terwijl ik slaperig zat te kijken naar NASN. Maar, vandaag lees ik het gerucht dat de perfecte werking van mijn oren bevestigde. Bill Parcells kan na dit jaar zomaar ergens anders gaan werken. Als Wayne ‘klinkt als Nederlandse voorouders’ Huizinga binnenkort de Miami Dolphins verkoopt is The Tuna volgens de kleine letters uit het contract weer vrij. Hoogst opmerkelijk terwijl de echte buit nog niet binnen is gehengeld.

Detroit Eindigt Jaar Zonder Overwinning

The Saddest Of the Bunch

Het duurde even, maar eindelijk kan ik de waarde inschatten van een van de meest zielige reeksen uit de geschiedenis van de NFL. De Detroit Lions verloren gisteren met 21-31 van de Green Bay Packers en zijn nu officieel het eerste en enige team uit de geschiedenis dat in een seizoen zestien wedstrijden zonder winst blijft. De volgende missie? Het record van de 1976 Tampa Bay Buccaneers verbreken. Die bleven ooit 26 wedstrijden achter elkaar zonder overwinning.

Dallas Cowboys Op Pijnbank

Pijnbank

Het wordt een fantastisch naseizoen. Met de Philadelphia Eagles als laatste playoff-kandidaat in plaats voor de Dallas Cowboys. De Eagles, ziet u, grepen zo’n vijf weken geleden de laatste kans aan om nog iets van het seizoen te maken. In tegenstelling tot de Cowboys. Die werden al vechtend en muitend gesignaleerd in de snackbar van pappa Simpson. Het resultaat was er naar. De kwajongens uit de Lone Star State waren aanvallend ongeveer gelijk aan Philadelphia, maar verloren. Met 44-6.

Kreupele QB Nu Verloofd Met Topmodel

Waar bewaart ze die ring?

Het is een opluchting om te zien dat de verbrijzelde mobiliteit van Tom Brady geen invloed heeft gehad op zijn relatie met topmodel Gisele Bundchen. Ze lijkt me namelijk echt de persoon om voor macht en invloed te gaan. Maar gelukkig is Gisele niet echt de meest pientere dame… dus in plaats van weg te lopen met Matt Cassel is ze sinds Kerstavond officieel verloofd met een ‘has been’.