Archief: maart 2008

Matt Leinart Doet Het Met Minderjarigen

Quarterback Matt Leinart raakte vorig seizoen zijn basisplaats bij de Arizona Cardinals kwijt, maar mag wel iets minder opzichtig omgaan met zijn verdriet. De fenomenale site www.thedirty.com brengt deze week foto's van een zwembadfeest in Arizona, waar de voormalig ster college-meisjes dronken voert. Op zich niks mis mee, ware het niet dat de meisjes voor de Amerikaanse wet minderjarige zijn. En dat is verboden. (En ja, ik vond het daags na de frustrerende World Bowl tape nodig om mezelf te verlagen tot National Enquirer niveau… heerlijk!).

Op De Bank Met World Bowl XIII

Als er een bericht is dat ik na al die tijd nog wil ontkrachten is het dat Admirals-werknemers geen hart voor de zaak hadden. Deze foto komt uit een reeks met daarop tientallen huilende Admirals-werknemers, nadat die laatste bal in Dusseldorf neerplofte. Danny Philippo, Jolien Storsbergen, Ronald Buys, Stefaan Eskes, John Leijten, Maarten van den Broek. En ik. En als je nog niet gelooft, luister dan hier naar de emotionele uitbarsting van Ronald Buys. Op NOS Radio Langs de Lijn. Foto copyright, Hans de Wolff.

World Bowl XIII op NOS Radio Langs de Lijn

Een jaar geleden trof ik voorbereidingen voor het laatste seizoen van de Admirals. Overvallen door nostalgie besloot ik dat het misschien maar eens tijd was om mijn zolderkamer (een waar Admirals-museum) op te ruimen. Tot mijn grote verbazing trof ik een 'oude doos' met ontzettend veel foto, audio en videomateriaal. Vergaard in acht trouwe dienstjaren.

Hamdan, Fulton: Plannen In Lage Landen

Er is inmiddels contact geweest over de "schemerige 1 april grap", contact tussen Skyler Fulton, Gibran Hamdan en ondergetekende. De vraag vanuit Amerika is of het rendabel is voor de heren om naar Nederland te vliegen en een jaar na dato een feest en een clinic te organiseren voor de duizenden American football fans, die nu met een grote leegte zitten.

Jessica Simpson Getrouwd Met Ster QB?

Slecht nieuws voor iedereen die de Dallas-ster een warm hart toedraagt. Een ongebruikelijke nieuwsbron bericht ons dat Jessica Simpson in het huwelijksbootje is gestapt met Tony Romo. Radio 538 DJ Barry Paf wist tijdens de uitzending te melden dat de moeder van Simpson een groep paparazzi heeft toegebeten dat haar dochter "… al lang en breed met de quarterback is getrouwd". Simpson zorgde vorige week nog voor ophef door de een wedstrijd van de Dallas Mavericks te bezoeken. De ploeg uit Dallas verloor. Kansloos.

NFL Zestien Weken Buiten Amerika

Een nieuwsverhaal op NFLuk.com verpakt oude wijn in nieuwe zakken. De website brengt een verhaal dat de NFL overweegt om een nieuwe speelronde aan de competitie toe te voegen, waardoor het mogelijk wordt om op 17 neutrale terreinen wedstrijden af te werken. London wordt genoemd als ontvanger van maar liefst vier van zulk soort wedstrijden. Het nieuws wordt de wereld ingebracht door Mark Waller, nog zo'n boefje.

Auto Linebacker In Vlammen Op

De auto van San Diego Chargers linebacker Shawne Merriman is 187 duizend dollar waard. Althans. Was 187 duizend dollar waard. Volgens een politie-rapport werd de Mercedes vorige week gestolen en in brand gezet. De auto is teruggevonden in een park en was volledig verzekerd. Dit verhaal doet in eerste instantie wellicht wat vreemd aan, maar dat komt ook omdat het erg riekt naar fraude!

Football back To The Future

Een fantastische kluis is opengegaan op de site van SI.com. We kunnen terug in de tijd om te zien wat voor onzin er in het verleden allemaal zwart-op-wit heeft gestaan. Zo vonden we dit fantastische stukje retrospective. Dit artikel stamt uit 1979. En de heren die aan het woord zijn is gevraagd om te schetsen hoe football er in het jaar 2000 uit zal zien. Historisch!