Archief: 2010

Geldboete Voor Piemelfoto’s

Penis

Quarterback Brett Favre heeft een milde straf gekregen van de NFL voor zijn aandeel in het seksschandaal rond Jets sideline reporter Jenn Sterger. Omdat de inmenging van Favre niet direct kon worden bewezen, kreeg de spelverdeler slechts een geldboete van 50.000 dollar opgelegd.

Rhein Fire Man Leidt 49ers

Tomsula

Na een Admirals quarterback (Shaun Hill) en een Frankfurt Galaxy spelverdeler (J.T. O’Sullivan) is het nu de beurt aan Rhein Fire om de San Francisco 49ers uit het slop te trekken. Hoofdcoach Mike Singletary is na een desastreus seizoen bij de San Francisco 49ers de laan uitgestuurd. De ploeg -die nog een wedstrijd moet spelen in 2011- heeft defensive linecoach Jim Tomsula aangesteld als ad-interim coach.

Drie Op Een Rij Met Shaun Hill

Hill's gang

De Detroit Lions hebben de smaak te pakken. Vorige week doorbraken ze een reeks van 26 achtervolgende verliespartijen op vijandig terrein – deze week won de formatie opnieuw een uitwedstrijd. In Miami werd het 34-27 onder leiding van ex Admirals quarterback Shaun Hill.

Record Brady Leidt Tot Thuisvoordeel

Brady

New England Patriots quarterback Tom Brady heeft een oud NFL record uit de boeken gegumd. De man van topmodel Gisele Bundchen liet tegen de Buffalo Bills zijn 319ste pass zonder onderschepping noteren. Die reeks is langer dan de reeks van Cleveland Browns grootheid Bernie Kosar in 1990-1991.

Vier NFL-Spelers Populair Bij Fans

Popular guy

Vier NFL-spelers hebben zich dus seizoen onwijs populair gemaakt bij het publiek. Quarterbacks Tom Brady, Michael Vick, Peyton Manning en Philip Rivers vergaarden allemaal meer dan een miljoen stemmen voor een plek in de NFL Pro Bowl.

Drie Nederlanders Live Op ESPN America

Cedric Febis (#16)

Voor het eerst sinds het Super Bowl optreden van Denver Broncos lineman Harald Hasselbach in 1998 valt er echter weer wat te juichen voor Oranje. De spelerslijst van een grote college finale – de MAACO Bowl in Las Vegas (tussen Boise State Broncos en Nevada)- telt maar liefst drie Nederlanders. De wedstrijd is woensdagnacht live te zien op ESPN America.