Archief: 2012

Voorverkoop Super Bowl Party in Amsterdam ArenA

De voorverkoop van de Super Bowl Party in de Amsterdam ArenA is van start gegaan! Tickets voor de enige officiele Party omtrent de Amerikaanse American football-finale zijn hier te koop. Uiteraard zijn er diverse nepparties over heel Nederland. Maar kom op, mensen, als je de mogelijkheid krijgt om er voor het ‘echie’ bij te zijn? In het enige echte American football stadion dat Nederland ooit rijp was? Het wordt een trip down Memory Lane. De Party wordt gesponsord door USA Sports en ESPN America.

NFL London: Wat Vond Jij Ervan?

London Calling

Ik heb gemengde gevoelens overgehouden aan mijn trip naar London. Vorige week was ik daar te gast als hoofdredacteur van USA Sports, uit naam van ESPN America. In plaats van dat ik echter werd ondergedompeld in een warm bad, deed de NFL International Game me een beetje koud aan.

Cheerleader Dans Audities Op 18 november

Djalita

De cheerleaders van Djalita zijn in samenwerking met USA Sports Magazine op zoek naar nieuw talent. De nieuwe ster van Djalita wordt tevens een jaar lang het gezicht van USA Sport Magazine. Dus wil jij een te gek jaar beleven en je aansluiten bij het beste cheerleader team van Nederland? Geef je dan nu op voor de audities via [email protected]!

Commissioner Goodell Niet Bij Fan Forum

God-ell

Maanden had ik er naar uitgekeken. Commissioner Roger Goodell zou tijdens een Fan Forum, voorafgaand aan het duel tussen St Louis Rams en New England Patriots in Londen, zijn neus laten zien. Ik had mijn pakket met scherpe vragen al klaar voor de beleidsman. Helaas bracht de NFL vandaag met een kort persbericht een voortijdig einde aan mijn fantastische vragenvuur.

Live Blog: New York Giants at San Francisco 49ers

Phoenix

Is ook wel weer eens lekker: een live blogje van mijn kant. Moet dit seizoen sowieso wel weer wat vaker te doen zijn, want de Niners zijn dit seizoen regelmatig op Prime Time te vinden. Dus klaar voor de lollypopkop van Joe Buck, het verrotte smoeltje van Pam Oliver en de gehaaide passes van ‘The Phoenix”. Hier gaan we dan.