Verdediger Treft Bijtende Hond in Endzone

Het is sinds kort strikt verboden om in Alabama met een herdershond het veld te betreden. Reden voor de acute verbanning van de viervoeters was een akkefietje tijdens de wedstrijd Auburn-Alabama. De hoofdpersonen: een verdediger en een herdershond. Oh, en een rij met scherpe tanden niet te vergeten. Dit filmpje met dank aan de Big Dog himself.

Cornerback Jerraud Powers zal zijn trip naar de endzone nog lang heugen. Na een verdedigende play liep de verdediger nietsvermoedend de endzone in, alwaar hij de eenzijdige confrontatie met de Duitse staander aanging. Natuurlijk liet een YouTube filmpje niet lang op zich wachten.

Lees ook:Thank YouTube It’s Weekend: Hitsig Na Dierenliefde
Lees ook:Wat Moet Hamdan In April In Nederland?
Lees ook:UNIEK: Sportverslaggever Slaat Door Voor Camera
Lees ook:Verdediger Schoffeert US President
Lees ook:Draft Pick Van Chicago Bears Kan Zwemmen

Eén reactie op “Verdediger Treft Bijtende Hond in Endzone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.