Erin Andrews Meest Sexy Presentatrice in USA

De keuze van het Amerikaanse volk (en dankzij dit blog ook een aantal Nederlandse stemmers) is gevallen op Erin Andrews. Zij is volgens Playboy.com de meest sexy sportpresentatrice van de Verenigde Staten. Met 40% van de stemmen! Natuurlijk vraag je je nu af wat we daar aan hebben? Waarschijnlijk niks. Playboy gaat door de knieen om Andrews voor een naaktreportage te vragen, die ze zeker gaat weigeren. En dus blijven we op zaterdag voor de buis hangen om een glimps van Andrews op te vangen tijdens ESPN College Football.

Lees ook:Erin Andrews Niet Naakt, Wel In GQ
Lees ook:Erin Andrews Klaagt Ook Hotels Aan
Lees ook:Sexy Andrews Confronteert Stalker
Lees ook:Kenny Chesney Gaat Vreemd Met Presentatrice
Lees ook:“Jackass” Brengt Kids Op Slechte Ideetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.