Trent Green Moet Even Apeldoorn Bellen

Goed. Wat doe je als je team een toekomst bouwt op quarterback Cleo Lemon? Snel een andere spelverdeler zoeken, natuurlijk. Bill Parcells denkt een goede veteraan te hebben gevonden. Uit de eigen gelederen. Bill Parcells heeft namelijk Trent Green gevraagd om volgend jaar terug te keren naar de Dolphins. Wat mij betreft valt dit in de categorie 'Even Apeldoorn Bellen'.

Laten we eerlijk zijn. Een goede hit tegen het hoofd en Green kan in een mahonie afdekplaatje onder de grond worden gestopt. Dit is de quarterback die twee seizoenen op rij moest afhaken met een ernstige hersenschudding. Dit is tevens de gast wiens knie het leven van ex Admirals quarterback Kurt Warner een nieuwe wending gaf.

Eigenlijk moet Amerika heel boos worden op Bill Parcells.

Jammer dat de poll op bovenstaande link niet als soort referendum kan dienen. 70% van de lezers van deze krant zijn tegen de terugkeer van Green. Ga met pensioen, Trent. Ga met pensioen nu het nog kan. Dan leef je lang genoeg om de volgende Super Bowl in Miami als toeschouwer mee te maken.

Lees ook:Ground Hog Day Voor Trent Green
Lees ook:Genocide Treft Kwakkelende Dolfijnen
Lees ook:Ook Admirals Dinosaurus Bemoeit Zich Met Spygate
Lees ook:Keyshawn Johnson Uit Retirement?
Lees ook:Trent Green Ziet Groen Gras Bij De Buren

17 reacties op “Trent Green Moet Even Apeldoorn Bellen

 1. Chris van Hattem

  Shootie…en ik begon net weer hoop te voelen voor mijn ‘first love’, de dolfijnen. Het team dat mij aan het Football heeft gteholpen. Ik had vertrouwen in Parcells. En nu maar hopen dat Lemon niet de backup wordt hahaha

    /   Beantwoorden  / 
 2. Bart

  Maar Perry moet Bill dan doorgaan met Lemon?????? Ik heb in 41 jaar zelden zo’n slechte QB gezien. Green is inderdaad ook een slechte optie, alleen een man van het kaliber P Manning kan de Dolphins weer terug op aarde brengen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. [email protected]

  Mooie trade doen om van de first overall af te komen en dan met een andere hoge draft pick (top 5) Brian Bohm als QB draften. Alles beter dan Lemon (of Green…)!

    /   Beantwoorden  / 
 4. JB

  Tussendoor Vinnie Testaverde contracteren om het gat tijdelijk te dichten… Brad Johnson, Kurt Warner, of uit eigen stal: Phil Simms

    /   Beantwoorden  / 
 5. Chris van Hattem

  De draft, daar had ik nog niet over nagedacht…met een hoge pick kan je John David Booty van USC halen, wooow!
  Wat is de status van Gibran Hamdan? ;0
  Weet iemand waar je een lijstje met de actuele free agents kan vinden?
  Maar in Miami is meer aan de hand dan het gebrek aan een goeie QB.
  hahahaha Dan Marino

    /   Beantwoorden  / 
 6. Chris van Hattem

  J.D.B. halen doe je inderdaad bijna met een hoge pick…hahahaha…sorry te kinderachtig.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Chris van Hattem

  Ben blij dat je hem toch kon waarderen, Miran! Kan ik m’n zelfbeeld weer bijstellen.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Miran

  Hehe bedoelde eigenlijk laatste stukje van de column maar jouw opmerking is ook wel oke hoor :)

    /   Beantwoorden  / 
 9. DrAtomic

  @Chris van Hattem

  Hamdan is momenteel derde quarterback bij de Bills met een kleine kans om volgend jaar 2de QB te zijn (als Losman getrade wordt).

    /   Beantwoorden  / 
 10. Chris van Hattem

  Thanx a lot much Dr Atomic!
  Hij heeft in drie tijdzones geleeft geloof ik, hij is nogal eens verhuist het afgelopen jaar. Seattle-> Miami -> Orchard Park. Zoiets was het toch?
  Ik denk echt wel dat ‘ie een starter zou kunnen zijn. Tikkeltje blessure gevoelig though. Maar een arm zo sterk als Carson Palmer.

    /   Beantwoorden  / 
 11. DrAtomic

  2007 seizoen heeft Hamdan eerst bij de Seahawks gespeeld maar werd in laatste cuts gecut waarna hij door de 49-ers opgepakt werd en op PS belande (achter Shaun Hill), toen raakte Hasselbach geblesseerd bij de Seahawks en werd hij door hen geresigned waar hij de rest van het seizoen heeft uitgezeten, in februari van dit jaar verliep zijn contract en werd hij als 2de QB achter Cleo Lemon getekent bij de Miami Dolphins. De Dolphins drafte vervolgens een franchise QB in de vorm van John Beck en kochten Trent Green waarbij Hamdan door politieke redenen 4de QB werd; desondanks had hij een erg goed camp en geruchten gingen dat ze Cleo Lemon zouden releasen en Hamden zouden houden. In de laatste preseason game kreeg Hamdan eindelijk speeltijd wat uitliep op een volslagen drama en hij uiteindelijk gecut werd. Na wat tryouts hier en daar (oa Falcons) werd hij als PS QB gesigned bij de Bills welke Kevin Eakin (oud Galaxy QB) daarvoor cutten. Daar deed hij het zo goed dat hij met 2 weken als derde QB werd aangesteld en de (oorspronkelijkke?) 2de QB (Craig Nall) werd gecut.

  Op dit moment is hij dus derde QB achter Trent Edwards en Losman (Losman zou heel goed getrade of gecut kunnen worden daar hij uiteindelijk alleen maar teleurgesteld heeft).

  Opvallend is dat de Bills coaches razend enthiousast zijn over Hamdan dus ik verwacht hem stiekum wel eindelijk fatsoenlijke speeltijd te zien krijgen in het preseason. Dus duimen voor een goed camp voor Hamdan!

  Ps. leuke links om op de hoogte te blijven over Hamdan (als je niet in het bezit bent van het telefoonnummer van Skyler Fulton):
  http://www.sportspyder.com/players/nfl/dolphins/5202
  en
  http://www.kffl.com/player/7329/NFL

    /   Beantwoorden  / 
 12. Chris van Hattem

  Wow, een echte fan.
  Ja, dat Falcons verhaal kende ik ook. Daar hoopte ik ook op toen Vick wegviel.
  Tnx dawg, ook voor de links en doe Skyler de groeten!

    /   Beantwoorden  / 
 13. DrAtomic

  Hehehe, graag gedaan, enne voor de Skyler groeten moet je bij Perry zijn; die belt namelijk nog wel eens met hem… :o P

    /   Beantwoorden  / 
 14. Chris van Hattem

  O ha, verkeerd begrepen.
  Je zal me zien op de superbowlparty in hoofddorp. Met Admiralsjas, Green Bay trui en Bengalcap. Al zal die wel vervangen worden door de merchandise aldaar.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.