3 Uur Voor Kick Off: NFL Media Center

Het NFL Media WorkCenter is het bruisende hart van de media rondom Super Bowl. Hier scharen zich media instanties uit 126 verschillende landen, van roddelbladen tot Nederlandse weblogs. Het is een tent, niet meer en niet minder. 50 Meter lang, 30 meter breed. Maar high-tech, dat wel. Ik tel in een oogopslag zo'n 100 opengeklapte laptops. Op de grond ligt zo'n 100 kilometer electriciteitsdraad. Hoogtepunten van het voorbije NFL seizoen worden in HD sufgedraaid op een van de 16 monsterlijk grote schermen. Als je nog niet verliefd bent op American football, dan word je dat hier wel. Nog drie uur tot Kickoff!

Lees ook:Arizona Live: Media Toegangskaarten Zoek
Lees ook:Moet American Football Verboden Worden?
Lees ook:PR Man Valt Dood Van Perstribune
Lees ook:Dagdroom: Cheerleaders Langs De A1
Lees ook:Here Come The LA Chargers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.