Web Sluit Zich Rond Harrison

De puzzelstukjes die moeten leiden tot de arrestatie van NFL wide receiver Marvin Harrison moeten nu bij elkaar worden gezocht door de District Attorney van Philly. De plaatselijke politie heeft het namelijk veel te druk met het oplossen van de moord op een plaatselijke politie-agent. Een aantal onregelmatigheden in het Harrison verhaal doen me echter denken dat de afloop zeer de moeite waard is.

De neergeknalde boef was eerst in een handgemeen verwikkeld met Marvin Harrison, die eigenaar is van de plaatselijke bar 'Playmakers'. De boef was al twee keer eerder verhaal komen halen bij een van de beste receivers uit de NFL. Ook verdacht: de boef deed eerst alsof hij niet was beschoten, maar moest later toch zijn verwondingen prijsgeven. Hij weigerde echter een dader aan te wijzen.

En dan het verhaal over het geweer dat is gebruikt. Harrison wees erop dat hij wel in het bezit was van een vuurwapen, maar dat dat al weken ongebruikt thuis lag. Uren later werd het pistool echter gevonden in een emmer in een autowasserij, die ook op naam van Harrison staat.

 

Lees ook:Slachtoffer Marvin Harrison Zeven Keer Beschoten
Lees ook:Nachtkaarsje Marvin Harrison?
Lees ook:Zoontje (2) Aangevallen Door Pitbull
Lees ook:Marshall Denkt Nog Elke Nacht Aan Moord
Lees ook:Oakland Raiders Coaches Gaan Elkaar Te Lijf

Eén reactie op “Web Sluit Zich Rond Harrison

  1. Chris van Hattem

    Ik ben, gelukkig, geen paragnost maar, oi, ik zie iets wat compleet uit de hand gelopen is…iedereen heeft z’n limits, zelfs Harrison.
    Die gast is 2 keer teruggekomen, waarom?, geen leven? Marvin’s stalker? Getript? Hij ‘is backing’ Marvin nu?
    Hang in there Marv, and hell, God bless.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.