Prins Maurits Leent Mijn Footballbroek

Aangezien de Telegraaf het al min of meer heeft bekendgemaakt, kan ik nu met een gerust hart vertellen over mijn Koninklijke avontuur. Het is namelijk niemand minder dan prins Maurits die nu in Baarn in mijn footballbroek en shoulderpads rondparadeert. De prins en zijn vrouw zijn in Amerikaanse stijl naar de bruiloft van Reinout Oerlemans en Danielle Overgaag gegaan. Hij in mijn (ongewassen) American football-broek. Zij in een Cheerleader-pakkie van The Hottest Dance Team.

Ik maak me meteen een beetje zorgen over de terugkeer van het pakje ergens volgende week. Eens even kijken of de prins en zijn vrouw het rollenspel tot diep in de nacht volhouden. Als de huishoudsters maar hun werk doen.

Overigens: ik heb foto's van deze heugelijke verkleedpartij aangevraagd bij de RVD, maar goed… het blijft natuurlijk koffiedik kijken. Ik houd de komende weken in ieder geval de Prive en de Weekend in de gaten. Maar dan meer vanwege Marilene.

Lees ook:Wie Bezorgt Mij De Prins Maurits Admirals Scan Uit Story?
Lees ook:Hulde aan de Hardste Hitter: JL #47
Lees ook:Prins Brengt Shoulderpads Terug… Eindelijk!
Lees ook:Foto Overzicht Cheerleader Dans Finale
Lees ook:145 Foto’s: Lingerie Football League

4 reacties op “Prins Maurits Leent Mijn Footballbroek

  1. JB

    de QB en de cheerleader-captain… do we really wanna know?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.