Maarten van den Broek: Fullback Onder De Bloggers

Er is geen mooier en emotioneler moment om de hernieuwde samenwerking tussen Maarten van den Broek en mij aan te kondigen. Ga maar na. Ongeveer drie jaar geleden werd deze Udense football-bijbel door Ronald Buys met een ontslagbrief terug naar Brabant gestuurd, terwijl ik zelf een jaar geleden door NFL Europa werd opgeblazen. Ik heb lang aan het hoofd van deze Rode Ridder moeten zeuren of hij het serieuze gedeelte van deze blog wilde invullen, maar dan eindelijk is hij overstag. Ik stel hem even aan jullie voor (oh Maarten, sorry nog van die ring).

"Ik durf te stellen dat Perry en ik toch een aardige band hebben opgebouwd, maar volgens mij begrijpt hij me af en toe nog steeds niet. Moet ik me “voorstellen”, voordat mijn eerste posts op het weblog komen te staan. Ik, die zich misschien het beste laat vergelijken met een fullback. Niet dankzij mijn tengere postuur, maar wel omdat ik de spotlight verfoei en liever gewoon mijn werk doe. Natuurlijk wil je af en toe die 1 yard TD binnenlopen, maar meestal gaat dat toch niet helemaal  ‘classy’. Net zoiets als met mijn World Bowl ring. Leuk zo’n spotlight, maar jammer dat ik de enige Admirals-ringdrager ben, waarvan de naam op de ring verkeerd is gespeld…

Daarom denk ik ook dat Perry het ziet als een goedmakertje om me voor deze blog te vragen. Hij probeerde me dan wel over te halen met termen als ‘football-diepgang’. Maar dit is een slappe smoes. Welke diepgang mag je verwachten van iemand die als fan van de Arizona Cardinals door het leven gaat. Bovendien eindigde mijn football-carrière bij mijn allereerste training bij de Eindhoven Raptors met een vernielde knie. Je zou dus kunnen denken dat ik niet weet waar ik het over heb.

Maar goed, ik denk dat ik toch wel wat heb geleerd van Perry, als zijn PR-collega in 2004 en 2005. Voor diegene met een goed geheugen, ik was die bleekneus in die fel oranje blouse tijdens onze gewonnen World Bowl. Ik wens jullie veel blog-plezier."

Lees ook:RE: Belangrijke date
Lees ook:Super Bowl Ring Bevat Enorme Fout
Lees ook:RE: Europese Verovering
Lees ook:RE: Sportlandschap
Lees ook:World Bowl Ring Voor Schijntje

4 reacties op “Maarten van den Broek: Fullback Onder De Bloggers

 1. DrAtomic

  Dus enzo… welkom dan maar… Je hebt tenminste een ring… Denk eens aan Silvio…

    /   Beantwoorden  / 
 2. G. de Graaf

  Welkom en op naar veel meer uitbreiding binnen AF Nederland. Arena Football?

  Cardinals vraagje > twee QB`s lastig of een uitkomst?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Maarten van den Broek

  Op de Cardinals zal ik nog zeker terugkomen. Tipje van de sluier. Twee QB’s is vooral lastig voor mijn fantasy football team. Daarnaast zal een QB moeilijker in de wedstrijd kunnen groeien. Voordeel is wel dat de defense van de tegenstander zich op twee spelverdelers moet instellen… Wordt vervolgd…

  @ DrAtomic: mijn gedachten zijn ook zeker bij Silvio. Ik heb weliswaar kort, maar wel goed met hem kunnen samenwerken! Hem had ik het zeker gegund.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.