Verzamelsite NFL International Game

London Calling

Ik ben eigenlijk te dronken om drie woorden achter elkaar te tikken, alhoewel de gramaticale correctheid van voorgaande zin anders doet vermoeden. Waar een aantal Admirals-fans een reunie hielden op de ArenA Boulevard, zat ik de namiddag in Purmerend voor een interview. Overmand door emoties besloot ik mezelf hierna naar huis te rollen, om een sixpack wijn te openen. Kan iemand me vertellen hoe het op de Boulevard was? Ben erg benieuwd of het een waardige reunie is geworden.

In de tussentijd kunnen we op deze blog alvast wat vooruit kijken naar het volgende initiatief van The Orange Army, de organisator achter de reunie. En dat blijkt de NFL International Game in London te zijn. De pientere mannen van de officieuze Admirals fanclub hebben er zelfs een nieuwe informatiesite voor geopend.

Morgen is pas echt ”Zwarte Vrijdag”. Ben benieuwd hoe ik me daar doorheen sleep. Tevens ben ik erg benieuwd hoe mijn wat serieuzere collega’s gaan reageren op die toch ietwat clownesque World Bowl ring. Daar kunnen ze bijna niet omheen.

Lees ook:Ook Bekende DJs Bij Super Bowl Party
Lees ook:Stampvolle Super Bowl In Hard Rock
Lees ook:Iemand Nog Laatste Countdown Ideetjes?
Lees ook:Admirality Doekt Boel Op Na Drie Jaar
Lees ook:20 Miljoen Voor Super Bowl Party

Eén reactie op “Verzamelsite NFL International Game

  1. Rock County

    Webshop voor betaalbare rock, heavy metal en gothic kleding, accessoires en sieraden. Groot aanbod.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.