Carrie Underwood Zingt Nationale Volkslied

Carrie me home...

Het is maar goed dat de Dallas Cowboys met quarterback Tony Romo niet zijn doorgedrongen tot de Super Bowl. Het zou namelijk een kleine deceptie zijn geworden — getuige Romo’s staat van dienst als er een (ex) neukertje van ‘m in het publiek zit. Popartiest Carrie Underwood –die Romo bij de billetjes pakte voor hij zich aan Jessica Simpson vergreep– zingt tijdens de 44e editie van de Super Bowl namelijk het volkslied. Underwood treedt hiermee in de voetsporen van grote artiesten als Faith Hill, Beyonce en Mariah Carey.

Underwood doet wat promotioneel werk omtrent haar “Play On Tour”, die in maart aftrapt. Underwood is de meest succesvolle popstar die televisieprogramma “Idols” ooit heeft voortgebracht. Sinds ze in 2005 met haar debuutalbuum uitkwam is ze al zo’n 11 miljoen keer over de toonbank gegaan. Romo nam ongeveer 1 procent voor z’n rekening.

En wat paradoxaal: Queen Latifah zingt “America the beautiful”.

Lees ook:Onmuzikale Kerstgroet Van Cincinnati Bengals
Lees ook:“Greatest Play” Gebeurde Bijna Niet
Lees ook:Jessica Simpson Doet Het Met Cowboys QB
Lees ook:Receiver Avond Voor Super Bowl Ontslagen
Lees ook:Sharon Uit “The Voice” Ooit Cheerleader

Eén reactie op “Carrie Underwood Zingt Nationale Volkslied

  1. Marc

    Romo heeft duidelijk een voorkeur voor ‘intellectually challenged’ blondines, dus Paris Hilton zou een waardige opvolgster voor Jessica Simpson zijn…..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.