Superbowlparty.nl Scoort Met Bowling

Bowling

Woensdagavond heeft de organisatie van de Super Bowl Party de eerste stap gezet naar een geslaagde party. De organisatie heeft tijdens het business bowlingtoernooi in Claus van zich doen spreken. Van de 13 teams zijn ze op de 3de  plaats geëindigd . Vandaar dat Hoofd Blog gisteren even met een kater van de kaart was. Liters Red Bull zijn niet aan me besteed.

Het  was een record night. De Super Bowl groep had de hoogste score van de avond: Marcel was goed voor een score van 362 over 2 games. Opmerkelijk, omdat hij tegenover iedereen die het wilde horen stug bleef volhouden dat hij nog nooit een bal met gaatjes had vastgehouden.  De 2de hoogste score was voor invaller Marco met 346 pins over 2 games.

Arno Bakker Management deeed het met 154 pins opmerkelijk minder. Zelf Hoofd Blog had een hogere score, terwijl hij zich maar 1 game op de bowling alley voortbewoog. De beker tijdens de Super Bowl Party een prominente plek op het podium krijgen. En ja, dames en heren, tijdens de Party delen we ook handtekeningen uit. Mooie dames mogen zelfs hun eigen plekje kiezen.

Lees ook:Speciale NFL Speler Op Super Bowl Party
Lees ook:Super Bowl Party Weer Van De Grond
Lees ook:Sandino Octobre Naar Super Bowl Party
Lees ook:Hosting.nl Voor Drie Jaar Met Super Bowl Party
Lees ook:Authentiek 49ers Shirt Geveild Op Party

2 reacties op “Superbowlparty.nl Scoort Met Bowling

  1. Raymond

    Als Marcel de beste was, zegt dat wel iets over de tegenstand :-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.