UFL Met Interview Op Super Bowl Party?

"I have a dream..."

Een vaag gerucht doet de ronde dat UFL Commissioner Michael Huyghue tijdens de Super Bowl Party in Hoofddorp het internationale publiek adresseert over de toekomstige ontwikkelingen van de UFL. Eerder al gaf de competitie commissaris aan dat een expansie richting Europa niet voor het 2011 seizoen verwacht hoeft te worden. Dit bericht volgde op vermeende onderhandelingen van de UFL in Nederland en omringende landen – waarbij een delegatie zo recent als afgelopen oktober de Nederlandse hoofdstad aandeed.

Het is de verwachting dat Huyghue in ieder geval iets van zich zal laten horen op de Party — hetzij op camera, hetzij zwart op wit. De spanning is, hoe dan ook, te snijden — ook via mijn naasten heb ik begrepen dat er iets groots in de pijplijn zit. Then again, probeert iedereen niet een graantje mee te pikken tijdens het grootste eendaagse sportevenement ter wereld?

Lees ook:Super Bowl Party Weer Van De Grond
Lees ook:RE: Sportlandschap
Lees ook:COWT: Training Zwetende Dolphins Cheerleaders Gefilmd
Lees ook:Raptors Afgeslacht, Commanders Voorop
Lees ook:Wat Wij Leren Van Super Bowl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.