Update: GRATIS voor Super Bowl Party Bezoekers

David Lloyd

Wie zich tijdens de Super Bowl Party in Hoofddorp bol vreet aan de pasta, de taco’s en de hamburgers hoeft niet te vrezen. In samenwerking met fitnesscentrum David Lloyd kom je er weer helemaal bovenop. De fitness- en healthketen geeft elke bezoeker van de Super Bowl Party namelijk een gratis dagpas cadeau, ter waarde van wel 20 euri’s.

De deal met David Lloyd lijkt de opmaat naar een verregaande samenwerking – waarover we pas in april helaas weer wat kunnen berichten. Eerder al commiteerde het internetbedrijf Hosting.nl zich al voor drie seizoenen aan de Super Bowl Party. Het lijkt er dus op dat de droom van de organisatoren werkelijkheid wordt: American football in Nederland wordt toch nog een beetje een ‘event you wanna see’.

UPDATE: Het wordt ook een event ‘where you wanna be seen at’. Zojuist bekend geworden dat ESPN 300 papieren American football helmen ter beschikking heeft gesteld — dat zal me een dronken fotoparade van geniale gekken worden!

Lees ook:Hosting.nl Voor Drie Jaar Met Super Bowl Party
Lees ook:Super Bowl Party Stijf Uitverkocht
Lees ook:The Orange Army: Super Bowl Party
Lees ook:Opnieuw Super Bowl Party In Hoofddorp
Lees ook:Einde ESPN America Ook Einde Super Bowl Party?

2 reacties op “Update: GRATIS voor Super Bowl Party Bezoekers

  1. DrAtomic

    Goede toko dat Hosting.nl :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frokostordning

    Hm hm.. that’s very interessting but honestly i have a hard time understanding it… wonder how others think about this..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.