Big Ben Wordt Gechanteerd

Foreplay

Pittburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger is een jonge hond. Voor de tweede keer in een jaar tijd is hij aangeklaagd voor sexual harassment, wat voeding geeft aan die fraaie bijnaam ‘Big Ben’. Dat het deze keer wel een zaak is die de gemoederen bezig houdt, blijkt wel uit de statements van hoofdcoach Mike Tomlin. Tomlin liet gisteren in een interview weten te vrezen voor de continuiteit van de Pittsburgh Steelers en voor Ben Roethlisberger persoonlijk.

Zowel Tomlin als de teameigenaar van Pittsburgh prijzen zich gelukkig dat het team zich nu in een offseason bevindt — en dat er dus nog niet gesleuteld hoeft te worden aan de Basis-11. De beide hoge heren zien graag hoe deze zaak zich over de loop van tijd ontwikkelt. Overigens zeg ik hierbij expres niet ‘rechtzaak’. Er is namelijk nog geen aanklacht tegen de aanvalsleider van de Steelers ingediend. Dat kan uiteraard maar een dingetje betekenen: het slachtoffer probeert zoveel mogelijk geld binnen te slepen via een ‘settlement’.

Twee sexual harassment zaken in een jaar tijd… het zet natuurlijk aan het denken. Waar rook is, is vuur… waar Big Ben is, is…

Lees ook:QB Opnieuw In Sexual Harassment Zaak
Lees ook:Big Ben Straalt In Pittsburgh Overwinning
Lees ook:Kreeg Big Ben Teveel Klappen Van Molen?
Lees ook:NFL Nog Niet Klaar Met Roethlisberger
Lees ook:Bradshaw Vindt Big Ben Niet Knap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.