Cutler Klaar Voor Mike Martz

Mad

Het heeft er alle schijn van dat Chicago Bears quarterback Jay Cutler de aanvalsstrategie van offensive coordinator Mike Martz onder de knie begint te krijgen. Cutler was dan ook goed voorbereid. Daags voordat Martz een job-interview had in de Windy City sprak hij met wat aanvallers, die onder leiding van Martz hadden geopereerd. Een hiervan was San Francisco 49ers quarterback Alex Smith.

Smith had alle reden om heel pissig op Martz te reageren. De beoogde starter van de 49ers startte onder leiding van Martz namelijk geen moment. Toch was Smith vol lof over het aanvallende systeem van de mad scientist. Hij adviseerde Cutler om vooral achterover te leunen en vanaf het begin aan boord te zijn. “Er zitten zoveel  structuren in, die geen enkele andere aanval in de NFL gebruikt,” aldus Smith. “Als quarterback wordt je er alleen maar beter van.”

Ik denk dat Cutler er goed aan doet om het advies van Smith op te volgen. Een Mad Scientist als Martz is de persoon bij uitstek om een loose cannon als Cutler in goede banen te leiden. Ik zie er naar uit om de Chicago Bears weer mee te zien doen om de heerschappij in de divisie.

Lees ook:Chicago Bears Receiver Laat Zich Helpen
Lees ook:Warner Geeft Bruikbare Tips Aan Cutler
Lees ook:Bears In Super Bowl XLV?
Lees ook:Conspiracy: Mad Scientist Voor Denver?
Lees ook:Cutler Waarschuwt Voor Interceptions

Eén reactie op “Cutler Klaar Voor Mike Martz

  1. Jonathan

    Heerschappij in de divisie zal nog wel even op zich te laten wachten. Vikings en Packers zijn nog stukken sterker en daar zit nog wel een flink gat tussen ook. Bears defense is niet meer de defense van 2006 met Urlacher, Harris, Briggs, Tillman, Vasher en Brown. De namen zijn er nog wel, het fysiek alleen niet meer.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.