Fitzgerald Verwacht Weer Playoffs

Catchy phrase

Larry Fitzgerald gelooft er heilig in dat de Arizona Cardinals nagenoeg niet aan kwaliteit hebben ingeboet en deze winter gewoon weer de playoffs halen.

Mooie statement van de top-receiver van de Cards, maar weinig realistisch. De ploeg uit Arizona verloor een Hall-of-Famer in quarterback Kurt Warner, verloor de helft van een prachtig receiver tandem (Anquan Boldin) en ook nog wat verdedigende sterren. Toch denkt de wide-out dat vooral wat senioriteit om de ’nieuwe’ quarterback heen het team veel kan brengen. Hij heeft het hierbij specifiek over de running back positie, de tight end en de offensive line.

Daarnaast denkt Fitzgerald dat het vooral aan coaching ligt. Volgens het favoriete doelwit van Warner heeft Ken Whisenhunt de jongetjes omgetoverd in zelfverzekerde heren. Met de groep die er nu staat, verwacht de Pro-Bowler jaar in jaar uit in de playoffs te staan.

Lees ook:Hamdan In Goede Positie Voor #2
Lees ook:Running Back Verliest Nieren Na Tackle
Lees ook:Deprimerende Douche voor Detroit
Lees ook:New Orleans Oogt Opnieuw Sterk
Lees ook:De Vervanger Van Kurt Warner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.