Profspeler Twittert Tijdens Wedstrijd

Vrouw Justwitia

Waar Terrell Owens heeft laten zien toch enigszins volwassen te zijn geworden, daar blijft teamgenoot Chad Ochocinco zich gedragen als een klein kind. De receiver twitterde gisteren een bericht tijdens de wedstrijd – geheel tegen de regels van de National Football League.

Met zijn bericht -na een daverende hit van de Philadelphia Eagles verdediging- probeert de receiver opnieuw de regels te rekken. Ochocinco klaagde met zijn berichtje over de knallende tackle die hij te verduren kreeg. Dat de wide out van Cincinnati hier een fikse boete voor krijgt opgelegd lijkt onomkeerbaar. Commissioner Goodell zal een voorbeeld willen stellen om dit soort gedrag te verbannen — en dat zal niet lukken als de boete naar verhouding niet extreem hoog is.

Lees ook:Ochocinco Kondigt Boete Aan
Lees ook:Dollar Biljet Bezorgt Ocho 20k Boete
Lees ook:$25000 Boete Voor Twitter Bericht
Lees ook:Ochocinco Wil Worstelen Met Krokodil
Lees ook:Ocho Speelt Vanavond Niet In #15

5 reacties op “Profspeler Twittert Tijdens Wedstrijd

 1. Marc Tjon

  Jeez Perry, wat klink jij als een oude man zeg! Ik hoor 85 op achtergrond al schreeuwen: “KissDaBaby!” LOL! Groet, Marc

    /   Beantwoorden  / 
 2. Perry Hendriks

  Hej, ik heb nooit gezegd dat ik het gedrag niet kan waarderen. Ocho is een van de fraaie exemplaren die de sport juist leuk maakt om naar te kijken! En dat van die boete — dat is een betrouwbare gok na 8 jaar NFL ervaring, :) .

    /   Beantwoorden  / 
 3. Ralph

  Tijdens een reguliere seizoenswedstrijd zal Ocho Cinco dit waarschijnlijk niet doen maar dit is slechts pre-season.

  Een boete zal hij zeker wel krijgen wat maar weer eens bewijst dat NFL staat voor No Fun League. Ocho Cinco’s actie maken het juist leuk.

  Oftewel Chad Ocho Cinco is een moderne held

    /   Beantwoorden  / 
 4. Felix

  Ben ik de enige die hem niet grappig vind?
  Aanstellerij vind ik het. Shut up and play football.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Marc Tjon

   Maar dat doet hij ook Felix ‘play football’. Al acht jaar lang behoort hij statswise tot de beste receivers in de league. 85 wordt door vrijwel iedereen in de league (behalve de heer R. Goodell, Park Avn Manhattan NYC)gerespecteerd en gewaardeerd. En al helemaal door zijn collega receivers. Ik ben een groot fan Peyton Manning, maar een NFL met alleen maar PM’s (type ideale schoonzoon) wordt echt een No Fun League. Dat gezegd hebbende, zijn commercials zijn echt hilarisch! Anyway, ik vind dat de league types als Ocho en Jared Allen meer moet omarmen. Daar wordt de sport ook beter van. Anders gaat de NFL het op termijn echt afleggen tegen de NBA. Groet, Marc

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.