Miami Quarterback Gaat Honkballen

It's Black, It's White, na na na...

Miami Dolphins quarterback Pat White werd ooit gezien als de sleutel tot een succesvolle Wildcat Offense. Maar sinds die rol met verve is overgenomen door running back Ronnie Brown, is de spelleider niet langer werkzaam bij de Dolphins. Een illusie armer, koos White gisteren voor een hele andere loopbaan.

White tekent volgens Sportingnews.com en Profootballtalk.com namelijk een Minor League contract bij de Kansas City Royals — een MLB honkbalteam. Door zich in te schrijven bij de Minors is White flexibel genoeg om nog iets met football te doen: mochten er zich de eerste weken van de competitie bijvoorbeeld ernstige blessures voordoen of de UFL opeens in de rij staan.

Lees ook:NFL Europa Verplaatst Naar Amerika
Lees ook:In Kansas Wordt De Vis Duur Betaald
Lees ook:Dream Team Wordt Uitgebreid
Lees ook:Eight-Way-Tie: Jaguars En Broncos
Lees ook:Frankfurt Galaxy QB Neemt Voortouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.