USA Sports Promo Lanceert Magazine

Promo

Er zijn maar weinig mensen die ik het toevertrouw om een promofilm te maken voor een van mijn producten of diensten. Gewoon, omdat ik een eigenzinnige rare gast ben, die precies weet wat hij leuk vindt. Het is dan ook best wel fantastisch om af en toe iemand tegen het lijf te lopen, die dat ‘aanvoelt’. En dus ging DutchMotionWorks voor me aan de slag om (met een nagenoeg onhaalbare deadline) 30 seconden te produceren ‘that would rock the earth’. Resultaat: ik weer met rillingen en dikke tranen.

En hij deed het ‘m weer. Ongeveer tien maanden nadat hij me al roerloos achterliet met deze Admirals kaskraker.

Tien minuten voordat ik aan poogde te leggen voor mijn speech in een overvol Hard Rock Cafe, kwam eigenaar Yuri Kneppers met de verlossende HD DVD binnenvallen. Hij kreeg er het publiek mee in katzwijm — er werd zelfs om een encore gevraagd. Heerlijk! Ik hoop dat dit de toon zet voor het magazine — for years to come. Voor mij is opnieuw een droom gerealiseerd — en dat was na het binnenhalen van de World Bowl ring in 2005 wel weer eens hard nodig! Kopen dus die hap op www.usasports.nl - Laat American Sports in Nederland niet in z’n hempie staan. Voor elk verkocht abonnement doneren we zelfs 2,25 euro terug aan je favoriete club of bond (dan moet je het wel even bij je bestelling aanvinken, natuurlijk!).

En now on to that earth-shattering promo:

USA SPORTS LAUNCH PROMO from DutchMotionWorks on Vimeo.

Lees ook:USA Sports Magazine – De Beelden
Lees ook:Stuntprijs Voor USA Sports
Lees ook:Online Community Voor USA Sports Fans
Lees ook:Super Bowl Party In Hard Rock Cafe
Lees ook:Buffalo Gejinxed Door Zingende Malloot

6 reacties op “USA Sports Promo Lanceert Magazine

 1. Wilco

  Laat ik eerst zeggen ik weet dat jij er niks aan kunt doen/er van af weet…..die opmerking wil ik dus niet horen :P
  Wanneer kun je als abonee deze hoogwaardige literatuur verwachten. Ik had besteld, kreeg ik een mail dat rekening nummer niet klopte….dat klopte want zat een typ fout in. Ik stuur een nette mail terug met juiste gegevens hoor vervolgens niks meer. Mijn natuurlijke reactie is geen bericht is goed bericht, maar de wereld schijnt niet zo te werken.
  Maar als jij me kan vertellen wanneer ik dat geweldig blad kan verwachten en hij komt niet weet ik genoeg.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wilco

  dit is trouwens geen ik ben pissigbericht ofzo……maar ik zie dat je hem wel zo kan lezen. Ik wil gewoon die info. Don’t get me wrong

    /   Beantwoorden  / 
 3. Perry Hendriks

  Hi Wilco,
  Ik snap dat je het blad graag snel wilt ontvangen. Ik maak een screenshot van deze threat en die stuur ik door naar de uitgever. Volgens mij zou het zo moeten zijn dat je als abonnee het blad krijgt op de dag dat deze ook in de winkel ligt… dus ga er vanuit dat je ‘m vandaag hebt. Als TNT ook meewerkt, :) .
  Stuur me via mijn perryhendriks apestaartje hotmail nog even al je info (incl rekeningnummer) dan kan ik dat doorzetten met deze print screen!
  Groet,
  Perry

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wilco

  Als TNT mee werkt…..die werken vandaag en morgen alleen mee als je het met de pakket service verstuurt. Ik heb mail gestuurd.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Dennis

  Fuckin’ TNT, dus nu heb ik het blad pas zaterdag op de mat!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Sylvia

  Verspreiding is via Sandd :D
  Wij hebben ‘m vandaag al binnen!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.