Online Community Voor USA Sports Fans

Community

Tijdens mijn tien seizoenen bij de Amsterdam Admirals heb ik een dingetje opgestoken: de liefde voor American Sports verbroedert. Toen ik dus de mogelijkheid kreeg om hoofdredacteur te worden van USA Sports magazine, moest daar per se een community aan worden gekoppeld. En die werd vandaag opgeleverd op de website van USA Sports.

USA Sports moet de komende maanden uitgroeien tot het kloppende hart van de American Sports fans in Nederland. Niet alleen is het eigenlijk een integratie van blogs over de vier Big Leagues in Amerika, het is ook een plek waar fans een bijdrage kunnen leveren. Een beetje zoals FanNation is ontstaan. Natuurlijk is er ook een forum en krijgen de trouwe subscribers ook nog eens ontzettend veel voordeel in de mik geschoven.

Een community doet het alleen niet zo goed als er geen leden zijn. Ik wil je dan ook vragen snel naar de hotspot te surfen en je in te schrijven. De komende maanden zul je merken dat dat een ontzettend goede zet is geweest!

Lees ook:Enquete: American Sports Tijdschrift
Lees ook:USA Sports wordt maandblad
Lees ook:Nieuw In Nederland: USA Sports Magazine
Lees ook:Stuntprijs Voor USA Sports
Lees ook:Super Bowl Mood Bij USA Sports

2 reacties op “Online Community Voor USA Sports Fans

  1. John

    Jammer dat deze blog die ooit best leuk was, steeds meer een verkoop kanaal is geworden. Steeds vaker magazine, super bowl party, enz….. Jammer, jammer, jammer

      /   Beantwoorden  / 
  2. Arno

    Ja John volgens mij staan er ook nog steeds leuke dingen op en er moet ook brood op de plank he! Ik ben in ieder geval blij met al deze dingen. Maar goed John laten we weer hopen op dat alles weer als vroeger word. Dan weten we zeker dat niemand zich meer zal branden aan leuke dingen kunnen we rustig weer gaan kloten met de schotel op het dak en voor veels te veel geld een magazine uit engeland over laten komen idd goed plan!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.