Jim Harbaugh Naar 49ers

Singletary

Voormalig NFL-quarterback Jim Harbaugh is de nieuwe coach van de San Francisco 49ers. De college coach van Stanford verruilde gisteren zijn contract voor een loopbaan bij de ploeg uit de NFC West. Harbaugh koos voor de organisatie, omdat het een van de meest bejubelde NFL-franchises uit de geschiedenis is, ‘waar nog genoeg moet gebeuren’. Saillant: Jim Harbaugh zat tijdens zijn actieve loopbaan bij hetzelfde team als zijn voorganger Mike Singletary, de Chicago Bears.

Harbaugh houdt met zijn keuze uitzicht op de mogelijkheid om in de toekomst te werken met zijn quarterback Andrew Luck. Deze begeerde spelverdeler liet eergisteren al weten dat hij nog een jaartje in de college-banken blijft. Waarschijnlijk zat Luck aan te hikken tegen een selectie van de Carolina Panthers (zij gaven al aan vol voor de college speler te gaan) — in de wetenschap dat de college coach daar geen onderdak zou vinden.

Voor Harbaugh is het een rebuilding year. Dat houdt de weg in ieder geval vrij voor een hoge draft pick voor de Niners — en de selectie voor de quarterback van de toekomst. En het kan zomaar zijn dat beide heren het hierbij op een akkoordje hebben gegooid. In de tussentijd zullen de Niners een keuze moeten maken of ze Alex Smith dat overbruggingsjaar toevertrouwen.

Voor Harbaugh is het een ’situation he can’t lose’.

Lees ook:49ers Begeren Snelle Wide-Outs
Lees ook:Shake ‘n Bake Van Harbaugh
Lees ook:Miami Gooit Curveball Naar Harbaugh
Lees ook:Niners Verzekeren Zich Met Kaepernick
Lees ook:Groeiende Anti-Luck Beweging Indy

Eén reactie op “Jim Harbaugh Naar 49ers

  1. Darch

    Check de foto en het bijschrift nog even ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.