Sluwe Vos Gaat Naar Denver

Fox

Carolina Panthers outcast John Fox wordt de verrassende nieuwe coach van Denver Broncos. De move is de eerste belangrijke van de nieuwe executive van de organisatie, John Elway.

Fox werd een maandje of wat geleden nog ontslagen door Carolina, die er heil meer in zagen om de huidige koers te blijven varen. Fox begon negen jaar geleden bij de club als hoofdcoach met het doel ze opnieuw op te bouwen. Dat lukte wonderbaarlijk genoeg. Aan de hand van slim ingekochte quarterback Jake Delhomme stond het team al in het tweede seizoen in de Super Bowl — een finale die werd overschaduwd door ‘Nipplegate’.

De loopbaan van Fox in Carolina eindigde in mineur. De Panthers sloten 2010 af met een 2-14 record, het meeste slechte record in de NFL. Het is dan ook maar de vraag of de achterban van Denver zo met de hoofdcoach wegloopt — hij heeft immers behoorlijk wat te bewijzen, niet in de laatste plaats omdat Fox is gevraagd om intens samen te werken met quarterback Tim Tebow.

Overigens moet je niet verwachten dat dit nieuws meegaat in USA Sports, want we hebben het blad 24 uur geleden naar de drukker gestuurd. Het nieuws over een “Bronco voor de Broncos” en de foto van John Fox is dan ook puur toeval.

Lees ook:Delhomme Haalt Zijn Gram
Lees ook:Trend: Van Hoofdcoach Naar Coordinator
Lees ook:Obama Opvolger John Elway of Kennedy
Lees ook:Orton Op Weg Naar Cardinals
Lees ook:Orton Nieuwe Starter In Denver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.