20 Miljoen Voor Super Bowl Party

XLV

De ESPN America Party, featuring Super Bowl XLV, georganiseerd door Admirals fanclub the Orange Army, is tjokvol. Uitverkocht. Zoals ze in Brabant zeggen: “Het staat er met de been buiten”. Er kan geen kip meer naar binnen. Het is hiermee op zondag 6 februari ‘the hottest ticket in town’. Hiermee draagt het Amsterdamse feestje bij aan een aantal fraaie wereldcijfers.

Een aantal Amerikaanse bronnen becijferden namelijk dat er dit jaar zo’n 20 miljoen Amerikanen een Super Bowl Party bijwonen. Deze Amerikanen bekokstoven gemiddeld zo’n 41 dagen voor de Big Game waar ze de wedstrijd gaan kijken. Een Super Bowl Party wordt gemiddeld door 17 mensen bijgewoond — de Amsterdamse Party doet dus hard haar best om dat gemiddelde op te krikken.

Zo’n 5% van de tv-kijkers kijkt Super Bowl XLV in z’n uppie.

Lees ook:Super Bowl Party Weer Van De Grond
Lees ook:ESPN Sluit Aan Bij Super Bowl Party
Lees ook:Hosting.nl Voor Drie Jaar Met Super Bowl Party
Lees ook:The Orange Army: Super Bowl Party
Lees ook:Stampvolle Super Bowl In Hard Rock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.