Oud Admirals QB voor Andrus

Kevin Daft

Omaha Nighthawks offensive coordinator Bart Andrus lijkt maar niet te kunnen breken met zijn verleden. De oud-Admirals coach stelde vandaag een oud-Admirals quarterback aan als wide receivers coach van zijn UFL-club. Geruststelling: zijn naam is geen Spergon Wynn.

In plaats daarvan gaat de eer naar Kevin Daft, de quarterback die zijn Admirals team in 2002 naar een 4-6 record leidde. Daft bracht de afgelopen zeven seizoenen door bij de Universiteit van California, waaronder drie seizoenen in zijn recente rol als wide receivers coach.

Andrus raakte, naar eigen zeggen, in 1999 bevriend met Daft. Daft was toen een onervaren quarterback, Andrus de quarterback coach. Samen stonden ze aan de zijlijn van Super Bowl XXXIV, een wedstrijd waarin ze letterlijk een yard tekort kwamen om een fraaie kampioenschapsring aan de vinger te schuiven. Andrus was echter wel van Daft gecharmeerd. In 2002 zorgde hij ervoor dat zijn goede vriend Jeff Fisher hem aan de Admirals alloceerde.

Daft speelde verdienstelijk voor de Admirals, totdat een oude nekblessure hem parten ging spelen. Geregeerd door angst kon de quarterback –een van de meest accurate passers uit NFL Europe en recordhouder met 30 touchdown passes– het verschil in Amsterdam niet maken.

Eerder al contracteerde de ploeg uit Omaha coaches als Robert Hunt en Pete Kuharchek — alletwee ook goed bevriend met Andrus. De aanstaande UFL competitie start in augustus.

Lees ook:Andrus Offensive Coordinator UFL
Lees ook:UFL: Admirals Nighthawks?
Lees ook:Andrus Opnieuw Hoofdcoach In Lagelanden
Lees ook:Bart Andrus Ontspringt De Dans
Lees ook:Fulton, Andrus in Amsterdam voor Admirals Reunie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.