Is ESPN America HD In Opmars?

ESPN HD

ESPN America kondigde gisteren een grote megadeal aan met MLB honkbal. De zender liet weten dat er dit jaar meer dan 300 regular season games te zien zijn. Voor de NFL fan is het nog afwachten of er uberhaupt nog wel gespeeld wordt. De hamvraag bij deze groep mensen is dan ook: kunnen we in het komende seizoen de NFL volgen in HD?

ESPN America HD komt in de komende maanden in meer Europese landen beschikbaar. Aldus de Nederlandse VP of Channels, Jeroen Oerlemans, tegenover Totaal TV. HD kijkers zijn momenteel aangewezen op een schotelantenne en een (illegaal?) abonnementje van Engels, Duits of Scandinavisch televisiestation. Daar gaat deze zomermaanden zo goed als zeker verandering in komen. Het HD-kanaal komt dan in meer Europese landen beschikbaar, waaronder naar verwachting ook bij Nederlandse en Belgische televisieaanbieders.

Jeroen Oerlemans, Vice President & Channel Manager TV ESPN Europe, Middle East & Africa, hierover tegen Totaal TV: “Wij zijn in gesprek met verschillende distributeurs in Nederland en België en hopen met hen tot overeenstemming te kunnen komen voor doorgifte in HD.” Oerlemans kan op dit moment nog niet zeggen of en wanneer ESPN America HD voor de Nederlandse en/of Belgische HD-kijker beschikbaar komt. Juli zou, voor de trouwe NFL fan, natuurlijk ideaal zijn!

Lees ook:ESPN SportsCenter Vanaf 1 Maart Op TV
Lees ook:NFL Komende Vier Jaar Op ESPN America
Lees ook:Eindelijk ESPN America HD in Nederland
Lees ook:Dave Matthews Band Opent NFL Seizoen
Lees ook:NFL International Zoekt Vice President

5 reacties op “Is ESPN America HD In Opmars?

 1. Dennis

  Komend seizoen NFL in HD, dat zou echt lekker zijn!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Chris

  Met een komend seizoen ben ik al blij genoeg…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dennis

   Bij mij is het glas half vol, dus ik ga er vanuit dat ze komend seizoen weer ballen!

     /   Beantwoorden  / 
 3. Wilco

  ….hoeveel mensen hier hebben ESPN America? Want volgens mij zit het netwerk met twee problemen:
  1-De prijs, zelfs als die hard voetbal land willen we al geen geld betalen voor Eredivisie live…waarom wel voor ESPN America.
  2-Kijkt wat de zender kiest. Als bijv. Washington tegen weet ik veel wie speelt maar ESPN America een wedstrijd van Patriots wil uitzenden, dan ben ik gewoon de haas. Ik ga echt dan geen andere wedstrijd kijken dan mijn geliefde Redskins.
  Of als een wedstrijd echt niet om aan te zien is, een blowout word schakkelen ze ook niet over.
  Ze hebben verdomme de uitzend rechten maar gebruik die te weinig. Pas wanneer ze de select a game optie toevoegen zal ik het weer overwegen. Want ik wil niet vast zitten aan hun (beroerde) keuzes.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Chris

   Ik kijk het in ieder geval altijd. Want wat zijn de opties? Schotel op je dak of via internet. Schotel wil ik niet in me tuin, nfl livestream is veel te duur en ik dacht zelfs niet beschikbaar in Nederland, en via rojadirecta vind ik waardeloos kijken. Ben ook niet zo ontevreden over espn in het algemeen. Ik neem gewoon de 4 livewedstrijden op en dan hebben ze door de week ook nog wel re-live herhalingen. Heb ook niet de tijd om 16 wedstrijden in zijn geheel te gaan kijken dus de rest kijk ik via nfl.com.

   We willen hier denk ik niet voor voetbal live betalen omdat er een overkill aan voetbal gratis op tv is. Voor NFL, MLB, NHL en NBA is dat niet het geval dus als je het gewoon op tv wil kijken ben je aangewezen op b.v. ESPN. En een wedstrijd bij 33-3 in het 3e kwart wegdraaien omdat het saai is geloof ik ook niet erg in. Als Nederland tegen Malta speelt en het staat 5-0 bij rust halen ze de 2e helft ook niet van de buis omdat het dan wel saai wordt. Hoort nu eenmaal bij sport. Als ze een blowout door de Skins in het 3e kwart zouden vervangen door een spannendere Browns wedstrijd zou jij denk ik ook niet blij worden. Wat ik wel met je eens ben is dat ze de uitzendrechten hebben en dus ook alle wedstrijden al is het in een flinke samenvatting zouden moeten uitzenden.
   Maar goed, ik betaal dus zonder probleem voor ESPN America.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.