Buffalo Gejinxed Door Zingende Malloot

The original

De Buffalo Bills zijn het heetste team uit de NFL. Na de grandioze overwinning vorige week tegen New England, gekoppeld aan de shootout met de degelijke Oakland Raiders, kan niemand meer om het team heen. Toch hoeft dat niet per se te betekenen dat de formatie ook lang ‘heet’ blijft.

De volgende fan uit Buffalo doet in ieder geval hard zijn best om de formatie te jinxen. In de tien jaar dat ik bij de Admirals werkte, namen we elk jaar het woord ‘World Bowl’ in de mond. Het enige jaar dat de coaching staff ons er van wist te overtuigen dat we pas over de World Bowl moesten praten als we er daadwerkelijk in stonden, was in 2005. Daar kan deze fan mooi lering uit trekken. Niet alleen bezingt hij de Buffalo Bills met eindbestemming Indianapolis, hij had doet dat ook nog eens op de toon van de Beachie Boys. Het spat van het scherm.

Lees ook:World Bowl Receiver Pakt Buffalo
Lees ook:Super Bowl Ring Bevat Enorme Fout
Lees ook:Gibran Hamdan Zondag In Actie
Lees ook:Knietjes In Buffalo Goed Beschermd
Lees ook:World Bowl Ring Voor Schijntje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.