Cutler Weer Knus Met Cavallari

The Hills.

Tijd voor een shownieuwsbericht, het fenomeen waarmee deze blog natuurlijk uiteindelijk razend populair is geworden. Er schijnt namelijk weer schot te zitten in de liefde tussen Chicago Bears quarterback Jay Cutler en reality soap ster Kristen Cavallari. Cutler en Cavallari kende een heuse romance eerder dit jaar.

Aangezien Cutler doodsbang was dat hem eenzelfde lot beschoren zou zijn als Tony Romo, verbrak hij de verloving met de ster van soap ‘The Hills’. Speculeren wij even. Romo presteerde met zijn schatje Jessica Simpson in het publiek namelijk dramatisch. Dankzij de aanwezigheid van Simpson gooide hij tijdens wedstrijden van de Cowboys ‘like crap’. Jaren na dato, Romo brak al een poos geleden met La Simpson, weten we dat Romo gewoon een middelmatige quarterback is… en dat geeft Cutler hernieuwde moed om Cavallari weer tussen de lakens te krijgen.

De quarterback van Chicago was dan ook onlangs een van de publieksgasten bij ‘Dancing with the Stars’, waar zijn schatje een kandidaat. Cutler moet gedacht hebben dat het hem op het American football veld toch niet echt slechter kan vergaan. Onlangs de winstpartij afgelopen zondag (34-29 tegen de Carolina Panthers), gooide de diabeet maar 9-van-de-17 passes raak voor een kleine 100 yards.

Lees ook:Cutler Deelt Lakens Met Kristin Cavallari
Lees ook:Eminem Groot Fan Van Tony Romo
Lees ook:Jessica Simpson Getrouwd Met Ster QB?
Lees ook:Jessica Simpson Nekt Cowboys Opnieuw!
Lees ook:Seks Met Jessica Simpson Loont Niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.