Victor Cruz De Nieuwe Miles Austin

Penelope Cruz

Soms staat er tijdens het seizoen een receiver op, waar daarvoor nog nooit iemand van had gehoord. Het gebeurde Miles Austin twee of drie jaar geleden. Een bankzitter, die per ongeluk de kans krijgt, en die kans nooit meer los laat. Wide receiver Victor Cruz is ook zo’n verhaal.

Cruz verscheen drie weken geleden opeens op de fan-radar. Tegen Philadelphia Eagles, toen hij twee adembenemende touchdowns ving. Sindsdien is de receiver niet meer weg te denken van het veld. Bij afwezigheid van Mario Manningham laat hij zien dat hij zijn broodwinning serieus neemt. Vorige week 6 catches voor net geen 100 yards.

Vandaag was niet anders. Cruz had een spectaculaire catch, die even deed denken aan de Helmet-catch uit de laatste Giants Super Bowl. Cruz werd in de lucht in de mangel genomen door twee verdedigers en had geen schijn van kans. De bal butste wonderwel omhoog en verdween als een geschenk uit de hemel in de rechterhandschoen.

Later plukte Cruz nog een pass van de schoenveters af. Hij eindigde met 8 catches voor 161 yards.

Het showmanship brak de receiver hierna echter op. Cruz gleed uit en probeerde alsnog een magisch kunstje met het varkensleer uit te voeren. Zijn gegoochel verlengde echter de vluchttijd van de football, waar Seattle dankbaar gebruik van maakte. De ploeg pakte de interception en liep hiermee 94 yards richting de overwinning.

Lees ook:Pro Bowler Niet Naar Pro Bowl
Lees ook:Pensioen Voor Randy Moss
Lees ook:Ruvell Martin Scoort Op Onside Kick
Lees ook:Owens Helemaal Los Voor Buffalo
Lees ook:Bengals Klaar Voor NFL Playoffs

2 reacties op “Victor Cruz De Nieuwe Miles Austin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.