Eerbetoon Raiders Aan Al Davis

Al Davis

De Oakland Raiders hebben gisteravond een emo-overwinning geboekt op de Houston Texans. Safety Michael Huff onderschepte quarterback Matt Schaub in de endzone om de 25-20 overwinning veilig te stellen. Wat volgde was een emotioneel tafereel.

Hoofdcoach Hue Jackson zakte op de knietjes en sloeg de handen tegen het gezicht. Nieuwbakken eigenaar Mark Davis kwam uit zijn skybox, pinkte een traantje weg en keek begripvol naar de hemel, waar zijn vader -de zojuist overleden Al Davis- ongetwijfeld in een glitterpak op een wolk bevelen aan het uitdelen was.

Voor Oakland was deze ‘Just Win, Baby!’ niet zomaar een overwinning.

Dat het uitgerekend receiver Darrius Heyward-Bey was die een fantastische wedstrijd op de mat legde, had een prachtsymboliek. Hij begon aan de wedstrijd met 9 catches voor 164 yards en voegde daar in de Houston speelkwarten 7 catches voor 99 yards aan toe.

Zijn touchdown -waarbij hij wegspinde van een verdediger en de afterburners aan zette- was het toonbeeld van waarom Al Davis de receiver had gekozen in de NFL Draft. Nog voor Michael Crabtree en Jeremy Maclin.

Lees ook:Michael Crabtree Voor De Leeuwen Gegooid
Lees ook:#7: Oakland Neemt Verkeerde Receiver
Lees ook:NFL Icoon Al Davis Overleden
Lees ook:Westkust Amerika Test Vraagtekens
Lees ook:Meer Mensen Zien Heyward-Bey Niet Zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.