Rivers Maakt Zich Niet Druk

Niemand

Kenmerkend voor het seizoen van de San Diego Chargers: niemand lijkt zich druk te maken dat de formatie dit seizoen de playoffs mist loopt. Zelfs quarterback Philip Rivers niet.

Als er iemand zich druk moet maken over zijn spel, dan is het Rivers. Op donderdagnacht werd hij weliswaar geplaagd door een aantal net-niet catches, die mede door toedoen van de betrokken aanvallers niet werden gevangen. Zijn seizoencijfers zijn echter niet om aan te zien. Tegen de Oakland Raiders gooide de spelleider zijn vijftiende interception van het seizoen en daarmee leidt hij de NFL. Toch haalt Rivers de schouders op: “We zijn wel eens slechter aan het seizoen begonnen”.

Rivers heeft daar inderdaad een punt. Een aantal seizoenen geleden begonnen Rivers & Co met een 4-8 record aan het seizoen, om vervolgens toch nog de playoffs te halen. Nu is de tussenbalans slechts 4-5. Mathematisch is er dus inderdaad een kans dat San Diego de divisie alsnog naar zich toetrekt. Zeker in  een divisie waar ook de andere teams nog steeds ‘in de running zijn’: van Oakland aan de top, tot aan Denver at the bottom.

Daarvoor moet het team nu toch wel een front gaan vormen tegen het thuispubliek. Als ik me het gegil van de donderdagnacht episode zo eens meester maak, dan leek het er heel erg op dat er in het hele Qualcomm Stadion geen Chargers-fan te bekennen was. Ze werden in ieder geval in ruime mate overschreeuwd door Raider Nation.

Lees ook:Donderdag Funest Voor Fantasy Football
Lees ook:UPDATE: Zelfmoordpoging Chargers Voltrokken
Lees ook:Kan Philip Rivers Terugkomen?
Lees ook:Zorgwekkende Start Voor 49ers
Lees ook:Alles Nog Mogelijk In NFL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.