Ray Lewis Bang Voor Blogger

Ray-Ray

Ravens linebacker Ray Lewis is als de dood voor de demonische krachten van Americanfootball.blog.nl special blogger Maarten van den Broek.

Van den Broek vergezelt deze blogger tijdens een pleziertrip naar de Verenigde Staten, waar ondermeer de wedstrijd Baltimore Ravens – San Francisco wordt aangedaan. Het Udense fantasy football wonder (nee, serieus, hij is echt goed) kijkt al weken uit naar de confrontatie met Ray-Ray. Toch lijkt het daar niet van te komen. Lewis, die sinds de laatste competitiemaand van 2007 geen wedstrijd meer heeft gemist, is namelijk geblesseerd. Aan zijn voet. En het ziet er naar uit dat hij hierdoor niet alleen de aankomende wedstrijd mist, maar ook een paar volgende wedstrijden.

De druiven zijn dus bijzonder zuur voor Maarten. Ik, daarentegen, ben opgelucht. Ray Lewis tegen een van de beste quarterbacks uit de NFL van dit seizoen? Ik ben er niet zeker van dat dat goed was afgelopen.

Lees ook:Ray Lewis Doet Het Met Beren
Lees ook:Franchise Voor Ray Lewis
Lees ook:Super Bowl Ring Bevat Enorme Fout
Lees ook:Ochocinco Tergt Tegenstanders
Lees ook:Lewis Zet De Maandagavond Op Scherp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.