Waar Eindigt De “Baard”?

De Baard

Kyle Orton is niet langer in Denver. De quarterback -bij aanvang van het seizoen nog basisspeler bij de Broncos- werd als overbodige baggage beschouwd en vrijgelaten. Orton komt daarom met een salaris van 2.5 miljoen dollar op de waiver wire. Teams hebben de komende 24 uur om een claim in te dienen voor de ‘services’ van Orton. Orton belandt uiteindelijk bij de geinteresseerde formatie met het slechtste record.

Natuurlijk is het leuk om te speculeren en het zou natuurlijk fantastisch zijn als Orton weer terugkomt bij de Chicago Bears. De Bears verhandelden Orton een aantal seizoenen geleden in ruil voor Jay Cutler. Cutler brak afgelopen zondag echter zijn duim, dus Chi is in de markt voor een adequate backup.

De Bears hebben echter een 7-3 record en er zijn dus genoeg teams die een hogere ‘waiver priority’ hebben. Kansas verloor vorige week ook een basis QB en had afgelopen Monday Night niet veel plezier aan de backup. Ook in Washington zal de coaching staff zich in hoge mate hebben geergerd aan het verlies tegen de Dallas Cowboys. Rex Grossman speelde weliswaar niet heel erg slecht, maar consistentie op de meest belangrijke positie in Pro Football ontbreekt.

Orton weet rond woensdagavond waar hij de rest van het seizoen doorbrengt. Onmiskenbaar gaat iemand met zijn kwaliteiten -zeker in het huidige marktklimaat- van de waiver geplukt worden.

 

Lees ook:Cutler vs. Orton: Wie Kreeg De Beste Deal?
Lees ook:Chicago Loopt Weg Met Cutler
Lees ook:Perry’s View: Cutler Naar de Chicago Bears
Lees ook:Cutler vs. Orton: Wie Kreeg De Beste Deal
Lees ook:“De Baard” Is een Chief

Eén reactie op “Waar Eindigt De “Baard”?

  1. Thomas

    Hij is naar KC toch?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.