Stuntprijs Voor USA Sports

Stunt met restyle

Jullie weten als geen ander dat ik erg mijn best doe om de American Sports in Nederland te promoten. Het is zelfs zo erg, dat er nu een USA Sports blad aan mijn nek hangt. En af en toe wat zelfbevlekking, zo in de Kerstmaand, is natuurlijk nooit weg.

Het enige Nederlandse tijdschrift over Amerikaanse sporten wordt namelijk compleet vernieuwd. Van binnen en van buiten. Vanaf 1 februari ligt de nieuwe USA Sports in de winkel. Dikker, mooier en met nog meer kwalitatieve inhoud! Jullie mogen daar van meegenieten. Wie namelijk voor 1 februari een abonnement bestelt, ziet namelijk slechts €28 terug op zijn afschrift.

Dat is nog lang niet alles. De USA Sports ‘nieuwe stijl’ kun je zo dik maken als je zelf wil, door extra bijlages over jouw favoriete sport toe te voegen of te schrappen.

Druk snel op de bestelbutton voor de voorwaarden en geniet ook nog eens van ontzettend veel korting. Grote USA Sports partners, zoals American Sport Safaris, Hard Rock Cafe Amsterdam, Sport1 Magazine, Profile Tyrecenter en het boek ‘Honkbalgoud!’ staan namelijk in de rij om je commitment aan USA Sports te belonen.

Niets kan je ervan weerhouden om het mooiste American Sports blad van Nederland nu nog binnen te halen. Dikker, mooier, goedkoper! Bestel hier!

PS: Je kunt het blad ook cadeau doen aan iemand via deze link. En als je nou voor 15 december een bestelling plaatst, zorg ik dat je het huidige nummer in een mooie verpakking krijgt thuisgestuurd. Gratisch! Is dat effe een lekker goedkoop kerstcadeau!

Lees ook:Launch GridIron American Football Magazine
Lees ook:Cheerleader Francesca In USA Sports 6
Lees ook:Cheerleader Dans Audities Op 18 november
Lees ook:Online Community Voor USA Sports Fans
Lees ook:Nieuw Tijdschrift Over American Football?

11 reacties op “Stuntprijs Voor USA Sports

 1. Chris

  Kan je ook abbonee worden op dat blad?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wilco

  is zelfs zo erg, dat er nu een USA Sports blad aan mijn nek hangt.

  ..toch niet als een molensteen?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Perry Hendriks

  Je moest eens weten, Wilco. Elk initiatief voor een tijdschrift in deze economie is een molensteen. Maar gelukkig is het een niche blad — en daar gelden gelukkig meer rooskleurige cijfers voor dan een publieksblad, :) .

    /   Beantwoorden  / 
 4. Jerry de Cloe

  Zijn er ook nog voordelen voor abbonnees van het eerste uur. Ik zie namelijk alleen maar acties om mensen te lokken. Anders meld ik me denk ik maar een keer af en wordt opnieuw lid.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Perry Hendriks

  Hi Jerry,

  Ook alle bestaande abonnees krijgen de 50 euro aan korting bij onze gewaardeerde partners!En nog een extraatje: maar die vind je terug in de USA Sports die je krijgt thuisgestuurd, :) .

  Groet,
  Perry

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dennis

   Gooi er maar wat bonnetjes bij van betathome, dan ben ik ook tevreden.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Perry Hendriks

    Dan moet je me even mailen op perryhendriks at hotmail.com met je adres. :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

     Mailtje verzonden ;)

       /   Beantwoorden  / 
 6. Wilco

  Maar hoe werkt die add pages actie nou. Krijg ik voor elke versie de kans om pagina´s toe te voegen of niet? Of kies je voor langere tijd een bepaald aantal extra pagin’s? Of is dit alleen van toepassing bij de online versies? En heb je dan ook inzicht in wat je extra krijgt (preview, koppen, o.i.d.).

    /   Beantwoorden  / 
 7. Perry Hendriks

  De extra bijlages gelden alleen bij een jaarabo. Je sluit dus een extra bijlage af voor 6 nummers. Je kunt kiezen uit drie bijlages, maar je kunt de bijlages ook stapelen.

  Een extra bijlage is dus 9,95 extra. Bij twee betaal je 14,95 extra en voor de full monty betaal je dus 16,95 extra. Dan heb je dus wel elke twee maanden een USA Sports in de bus van minstens 100 pagina’s dik, :) .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.