Exorcist Nodig Tegen Broncos

Einde der tijden

OK. Op 21 december 2012 gaat de wereld naar de mallemoer. Kan niet anders. Er bestaat een God, er bestaat een duivel. En het zijn twee handen op een buik, dat mag ik na (opnieuw) een bizarre comeback van de Denver Broncos wel stellen.

De Broncos kregen 50 minuten lang niets voor elkaar tegen de Bears. Tim Tebow was daar de afgrijselijke poster boy van. Het Godswonder gooide maar 3 van zijn 16 passes compleet en haalde daar amper 50 yards mee. Maar een rare wending gaf de Broncos de kans om een 10-0 achterstand weg te werken in het vierde kwart.

En dat riekte naar regie van bovenaf. Het was namelijk running back Marion Barber, die de wedstrijd cadeau gaf aan de ploeg uit Colorado. Eerste fout: Barber gaf de Broncos tijd op de klok, door op een off-tackle running play out of bounds te stappen. Had Barber de bal binnen het speelveld ‘dood’ gelegd, dan waren er 45 seconden minder op de speelklok geweest. Tweede fout: op de openingsdrive van overtime leek Barber een lange run te bewerkstelligen. Hij had een open veld en zes punten in het vizier. Hij zag alleen het laatste handje niet, dat de bal uit zijn armen wist te strippen. Tebow maakte gretig gebruik van de misstap en loodste zijn team opnieuw naar een overtime overwinning.

Wie de Denver Broncos bestrijdt, kan dus maar beter een exorcist meenemen. Tebow heeft een rare invloed op de tegenpartij. Het is bijna eng om te zien hoe de voormalig Gator in het laatste kwart 18 van zijn 24 passes raak wist te gooien.

Lees ook:Tebow Slaagt Voor NFL Debuut
Lees ook:Is Tebow De Anti-Christ?
Lees ook:Toch Tebow Time?
Lees ook:Lions Vervelen Zich Met Tebow
Lees ook:Waarom Tebow Dit Niet Volhoudt

7 reacties op “Exorcist Nodig Tegen Broncos

 1. Dennis

  Gewoon 2 kogels door z’n slaap jagen, kijken of die dan nog een td gooit ;)

    /   Beantwoorden  / 
 2. FREDmirals

  a.s. ZOndag komt de ultieme test voor TEBOW tegen de PATS,en als ie die wint dan zal je wel in hem moeten geloven.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Richard

  @Fredmirals, vond je deze run van bizarre overwinningen nog niet genoeg. 50% van alle NFL-talk op ESPN gaat over Tebow. It’s the Kurt Warner story all over again (and i start to like it :P )

    /   Beantwoorden  / 
 4. FREDmirals

  @richard Ku(r)T Warner heeft nog nooit 1 goed woord over gehad voor de kans die hij kreeg in de NFLeuropa)amsterdam’,en daarom ben ik geen fan van hem.!!superbowlparty!!Ook niet van TEBOW)de hype’ maar wat hij doet is AMAZING)blij dat ik maandag 19dec vrij ben dus ESPN/HD)via kpn’ gaat aan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dennis

   Geweldige gozer die Kurt Warner, heeft niet voor niets de Walter Payton Man of the year award gewonnen. Kijk een keer de aflevering van Warner in a football life. Torrent: http://thepiratebay.org/torrent/6728383

     /   Beantwoorden  / 
 5. Bart Wiltens

  Door Tebow ga ik na 23 jaar voor het eerst weer op zondag naar de Kerk. Na wat er zondag gebeurde moet er wel een God bestaan :-)

  Maar blijf zeggen dat ik nog nooit iemand heb gezien met zo’n ‘drive’ om te winnen en hij sleept zijn hele team er in mee

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.