Start McNown Voor Chicago

Dolf Lundgren?

De Chicago Bears hebben ervoor gekozen om quarterback Caleb Hanie uit zijn lijden te verlossen. Josh McCown zal het team voorgaan in de strijd tegen de Green Bay Packers op Eerste Kerstdag. Hiermee heeft hoofdcoach Lovie Smith zich de strop omhangen. Het wordt de eerste NFL-actie van McCown sinds 2007, toen hij voor Oakland Raiders uitkwam. Zijn laatste actie als starter was in de UFL: voor de Hartford Colonials.

Smith was de grootste advocaat van Hanie, toen starter Jay Cutler vier weken geleden geblesseerd uitviel. Hanie heeft het vertrouwen echter niet kunnen beantwoorden. Alle vier de duels waarin hij in de basis stond gingen verloren. Met drie touchdowns en negen interceptions liet het statsheet in ieder geval zien dat Smith een verschrikkelijke vergissing heeft begaan.

Zeker als je beseft wat er in de tussentijd allemaal is voorgevallen. Wie teruggraaft in de tijd weet bijvoorbeeld dat de Bears in een uitstekende positie waren om bijvoorbeeld Donovan McNabb van de waiver wire te plukken. McNabb was wel vertrouwd met Illinois en omgeving, omdat hij daar zijn jeugd doorbracht.

Het spel van “als dit”, “als dat” is daarmee in Chitown begonnen. Geen ongewone gang van zaken, als een team twee weken voor het einde van het seizoen alleen maar kan dromen van de playoffs.

 

Lees ook:Packers Op Weg Naar Super Bowl XLV
Lees ook:McNabb Wordt McDonalds
Lees ook:Perry’s View: Cutler Naar de Chicago Bears
Lees ook:Hamdan In Goede Positie Voor #2
Lees ook:Miami Chainsaw Massacre?!

Eén reactie op “Start McNown Voor Chicago

  1. Rob

    Nu begrijp ik dat het systeem zo is bij de NFL dat de 2e, 3e,4e string QB’s niet mee trainen met de mannen die opgesteld staan. Maar er is zo vaak al bewezen dat dit toch eigenlijk een vergising is. Of ben ik verkeerd? NFL team zouden toch onderhand door moeten hebben dat ze de 2e QB maar ook de 3e, echt tijd moeten geven om beter te worden dan ze nu zijn. Toch?
    Waarom houden ze een systeem wat [email protected] gat in kwaliteit maakt, in stand?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.