Pro Bowler Niet Naar Pro Bowl

Cruise

Everybody loves Tim Tebow. Maar niet als het op een Pro Bowl verkiezing aankomt. De godenzoon werd door de fans en de media , de medespelers en de coaches buiten de selectie van allergrootsten gehouden. Amerika heeft dus verstand van American football. Wel een beetje jammer: ook Giants receiver Victor Cruz is uit de selectie gehouden.

Het passeren van Cruz vind ik opvallend, omdat hij nagenoeg in zijn uppie de Giants naar een hoger niveau heeft getild. Cruz werd dit jaar pas ontdekt, nadat enkele van zijn teamgenoten werden gekweld door blessures. Hij stelde niet teleur. Zijn eerste basisplaats beloonde hij met twee touchdown catches en hierna was hij niet meer uit de selectie weg te denken.

Ik had Cruz graag in plaats gezien voor Greg Jennings. Cruz heeft -als third leading receiver in de NFL met 1358 yards, bijna 400 yards meer receiving dan de Green Bay Packers speler. Cruz hoeft alleen Wes Welker en Megatron voor zich te dulden. 11 van de 13 keer had de Giants speler meer dan 70 yards in handen. Voor de bijzonder snelle en wendbare Cruz overigens geen greintje moeite.

De laatste verrichting van Cruz, die hem toch voor eeuwig in de recordboeken zal houden? Hij is een van 14 spelers die een touchdown catch van 99 yards achter de naam heeft staan. Cruz scoorde deze unieke touchdown tegen de Jets. Dan ben je een game changer.

Vier teams mogen overigens he-le-maal geen spelers leveren voor Hawaii: de Bills, de Rams, de Titans en de Redskins.

Lees ook:Victor Cruz De Nieuwe Miles Austin
Lees ook:Giants Opnieuw Bij Shooting Nachtclub
Lees ook:NFL-speler bedreigt Zimmerman en jury
Lees ook:Hoe Ver Kun Je Statistieken Zoeken?
Lees ook:NFL Lineman Niet Goed In Slam Dunk

Eén reactie op “Pro Bowler Niet Naar Pro Bowl

  1. FREDmirals

    misschien vooruitziende blik ,en staat Tebow in de SUPERBOWL ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.