Super Bowl Party In Hard Rock Cafe

Hard Rock

Het is een onwijs druk jaar geweest. Ik heb een USA Sports Magazine overgenomen van een gerenommeerd bedrijf, ik heb me aangesloten als bestuurslid van de AFBN… en tussen de bedrijven door moet ik ook nog mijn PR-bureau draaiende houden. Ik vond het daarom wel gepast om het footballjaar af te sluiten met een mooie Super Bowl Party in Hard Rock Cafe Amsterdam.

Het is het tweede jaar dat de Party zich voltrekt aan het Max Euweplein in Amsterdam. Natuurlijk hebben we de voormalige Cheerleaders van de Amsterdam Admirals weer weten te strikken en er komt ook weer een voormalig NFL-speler naar het restaurant. Ook hebben we een icoon uit de Admirals-geschiedenis weten te verleiden om die avond acte de presence te geven.

Verder staat de avond een beetje in het teken van de AFBN-competitiestart. Een kleine twee weken, nadat de Vince Lombardi Trophy in Indianapolis omhoog wordt gehouden, gaan de Nederlandse ploegen namelijk alweer de wei in.

Natuurlijk zijn er ook weer veel toeters en bellen. Een all-you-can-eat-and-drink tafel van het Hard Rock Cafe voorop. En uiteraard de gebruikelijke stroom aan fraaie cadeaus en te winnen goodies. Ook is er voor iedere gast die om 4 uur slaapdronken het restaurant verlaat een goedgevulde goodybag.

Wie onderdeel uit wil maken van de footballgeschiedenis, moet er overigens snel bij zijn. Tickets van 45 of 75 euro, bestel je hier.

Het restaurant biedt plaats aan circa 180 mensen en 10 50″ big screens, dus je moet er -zeker met die expats die nu het cafe overladen tijdens de playoffs- vlug bij zijn. Tickets koop je hier. Laten we met z’n allen hopen dat we niet naar een avondje Tebow hoeven te kijken.

 

Lees ook:NFL Op 19 December in Hard Rock
Lees ook:Hard Rock Host Super Bowl Party
Lees ook:Atleet Droogt Uit In Hard Rock Cafe (+ Video)
Lees ook:Win Een Reis Naar NFL UK!
Lees ook:Super Bowl Party: Grote Reunie

58 reacties op “Super Bowl Party In Hard Rock Cafe

 1. FREDmirals

  NIX geleerd van vorig jaar Perry?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Perry Hendriks

  Fred, ik snap niet hoe je reactie moet bijdragen aan de goede sfeer hier. Je hebt al zes keer aangegeven dat je zelf een feestje thuis viert. Is je beamer kapot gegaan en zoek je een alternatief? Moet ik alles speciaal verzetten, omdat ‘Fred said so’?

    /   Beantwoorden  / 
 3. FREDmirals

  èerste woorden van jou vorig jaar bij binnenkomst waren “wat een bagger lokatie en volgend jaar weer in Hoofddorp”(correct me if i’m wrong)

  dat zou jij wel willen dat de beamer stuk gaat dan hebben we altijd nog een ne aaggeschafte 60 inch HD tv inclusief ESPN-AMERICA HD via KPN interactief

    /   Beantwoorden  / 
 4. Perry Hendriks

  Dat is mooi, Fred. Wij hebben tien televisies van 50″ en ook allemaal in HD. Interactieve televisie van KPN. Op alle tv’s! En heel veel eten met zelfs een popcorn en aparte hotdog-stand. Succes met je Party!

    /   Beantwoorden  / 
  1. FREDmirals

   had liever dat ff op eerste had gereageert ouwe hoofddorpenaar onee het is hoofddorper

     /   Beantwoorden  / 
   1. Perry Hendriks

    SBP2013, bedoel je. Die kun je niet missen, Fred. Toplocatie. Belofte. En vergeet ook niet dat we in 2012 met een denderend Thanksgiving feest komen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. FREDmirals

     hee een scoop!!!
     sorry hoor maar wij vieren sinds 2006 al thx-giving bij iemand en dat is min of meer een traditie ,en die houden we zo.

     dus spb 2013 ik laat me verassen

     zo eindelijk weer eens wat leven op dit BLOG

       /   Beantwoorden  / 
     1. Perry Hendriks

      Jij gaat het nog heel moeilijk krijgen om niet naar het Thanksgiving feest te komen. Dat wordt mijn enige doel van de Party, :) . Je mag je vrienden meenemen, hoor, Turkey genoeg!

        /  
 5. Marcel

  @Fred

  vorig jaar hebben we in het begin wat twijfels gehad,later hebben we
  alles in kaart gebracht en kwamen de plussen hoger uit dan de minnen.
  Er kwamen uit verschillende hoeken positieve berichten,vooral van sponsoren en je weet uit ervaring dat je niet om ze heen kan.
  Bij Claus moesten we een minimum aantal gasten binnen halen en dat bracht een financieel risico met zich mee,deze wordt nu gedragen door andere partijen.
  We kunnen nu wel een mannenspelletje gaan spelen wie de grootste *** heeft maar daar schieten we niets mee op.
  Succes met je eigen party en niet te veel drinken.
  btw nog de beste wensen

    /   Beantwoorden  / 
  1. FREDmirals

   @MARCEL
   ik ben niets meer en minder dan een kritische consument

   en WIJ(als founders van de belangenlose SBP,jij rob MC en ik) hebben NOOIT enig financieel risico gedragen dat was Arno
   ook weet jij waarschijnlijk wel waarom ik toendertijd uit de organisatie gestapt ben.

   jou opmerking van wie de grootste *** heeft slaat als een *** op een trommel want we weten allemaal dat ………

   maar suc6 met de party al hoop ik niet voor perr dat de BRONCOS in de finale staan want dan moet ie de hele avond naar TEBOW kijken ;) en ook TEBOW misschien wel met e vince lombardi throphy in zijn handen zien staan.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Marcel

    Wat ik bedoelde Fred,was dat wij hebben dit jullie hebben dat. Arno zat er in met zijn geld maar ik voelde me wel verantwoordelijk( net als jullie).

    Wist je dat….. Je wel gelijk hebt met je wist je dat.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marcel

     Het stukje tussen Fred en Arno moet je ff vergeten,was dat vergeten weg te halen

       /   Beantwoorden  / 
 6. Perry Hendriks

  Fred, geloof me, als alles doorgaat wat nu op de tekentafel is bedacht ten aanzien van USA Sports en potentiele partners, dan kom je volgend jaar niet 1, maar 2 x keer naar mijn feestje! Maar goed… de Admirals bereikten hun piek ook pas na 15 jaar. Dus ik heb nog effe, haha.

    /   Beantwoorden  / 
  1. FREDmirals

   zal er gelijk nog 1 in koppen voor je
   wat te denken van een “opening weekned of the season BBQ”(nu met interactieve TV van KPN kan je op vele lokaties ESPN ontvangen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Perry Hendriks

    Oh dat wilde ik eigenlijk op de vijfde sterfdag van de Admirals doen. Dan het is mooi weer!

      /   Beantwoorden  / 
 7. FREDmirals

  WIST JE DAT… we nu bezig zijn met mensen nieuwsgierig te maken naar de SBP2012!

  omdat ik het toch niet kan laten

    /   Beantwoorden  / 
 8. Huxx

  Leuk idee, alleen een beetje duur 45 euro voor een paar drankjes en een football wedstrijd op tv … ?

    /   Beantwoorden  / 
 9. Perry Hendriks

  Ja, daarom hebben we natuurlijk ook een ticket voor 75 euro: All you can eat and drink, Cheerleaders, spelers, big screen television EN een goodybag met een shirt, een cap en nog heel veel meer. Bovendien ben ik er. En een paar redactieleden van USA Sports. Dat zou het geld sowieso al waard moeten zijn, :) .

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dennis

   Welke spelers? De lokatie is wel top, bovendien kun je eerst lekker knallen op de wallen, en dan naar de party! Jammer dat het niet in de buurt is voor mij.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wilco

    Hij bedoeld playerz i.p.v. spelers ;)
    Thuis heb ik twee schermen, één voor de game en een tweede voor NFL redzone (of replays in playoffs), en een heerlijke bank. Wil ik die luxe opgeven voor??? Hoe ziet die VIP area er precies uit?? Meubulair en opstelling.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Chris

     Je kan veel zeggen Wilco, maar jij hebt geen Rooie Buurt thuis!
     Dus laat die heerlijke luie bank, die we allemaal hebben, nou maar voor alle 51 andere zondagen en kom ook gewoon is(komt het woord) gezellig naar Amsterdam. Redzone heb je tijdens de Super Bowl ook geen reet aan tenslotte.
     Ennnnnn dan kunnen we, als we volgevreten en gedronken zijn, terug naar huis en dit hele blog voljanken met hoe het allemaal veel beter en leuker had gekund. Dat is mij de moeite en de barkruk ipv bank alleen al waard. Jou niet? ;-)

       /   Beantwoorden  / 
     1. Perry Hendriks

      [thumbs up]
      En zeiken mag je. Want dan kan ik lekker snoeven over hoe vet volgend jaar wel niet wordt, :) !

        /  
     2. Wilco

      Jullie hebben nog nooit een wedstrijd met mij gekeken…ben totaal niet sociaal dan. Zit in de wedstrijd gezogen en ben geen fatsoenlijk gesprek mee te beginnen. Ik ondersteun zulk soort initatieven maar het gebeuren eromheen gaat toch langs me heen.
      Ik ga trouwens zeker niet op een barkruk zitten, wat een drama is dat. Voor die 75 euro verwacht ik dan wel een comfortable stoel of iets dergelijks. Ik zal eens rondvragen of ik iemand mee kan krijgen want anders ben je er ook zo ´Remi´.

        /  
     3. FREDmirals

      Wilco de 75 euro plekken zijn (bijna) aleen voor sponsors en een select groepje FANS de overige mogen beneden wel op een barkruk zitten en als je dan een drinker ala Chris bent reken dan nog een het dubbele erbij.

        /  
     4. Chris

      Ik heb gewoon via die link vip kaarten besteld.
      En ik ben niet bepaald een selecte fan hoor. En ja, ik ga er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat de prijs volgend jaar dik over de 100 euri wordt! Dat zal ze leren!

        /  
 10. Perry Hendriks

  Jeetje jongens, het enige dat ik echt graag een keer wil is jullie ontmoeten en over football praten. Wil je die luxe daarvoor op geven? Don’t know. You’ll have to decide for yourself, :) .

    /   Beantwoorden  / 
 11. Huxx

  Sorry hoor, maar is de datum en begintijd al bekend?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Perry Hendriks

   Ik krijg deze vraag wel vaker. De Party is op Super Sunday (5 februari) we beginnen om 22:00 uur. Om 4:00 uur rollen we je naar buiten. Na de Award Ceremony!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Huxx

    ok bedankt

      /   Beantwoorden  / 
 12. Chris

  Damn, dat van die barkruk was dan weer net iets over the top blijkbaar..

  Als je komt mag je vast lekker op de vip sofa en kom ik af en toe wel een biertje bij je neerzetten! En dan zeg ik niks tegen je!

  (uhh Perry, regel ff sofa)

    /   Beantwoorden  / 
 13. Dennis

  Fred, is die party flink aan het afkraken :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wilco

   Waar koop ik de kaartjes voor Fred´s party XD

     /   Beantwoorden  / 
   1. FREDmirals

    WIlco ik(Fred) geef GEEN partie dus ik wil je wel een kaartje sturen maar dat is er dan 1 van mijn volgende sporttrip naar de USA.misschien wel met Perry en Marcel) ;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. FREDmirals

   Dennis als bezoeker van 3x claus en 1x HRC(super bowl parties) denk ik dat ik redelijk kan mee praten

   de feiten
   Claus: makkelijk parkeren goede openbaar vervoersmogelijkheden zowel BUS(300) als trein grote zaal met groot scherm eten is voldoende.
   HRC: uitstekend eten iedeaal geschikt om 20x perjaar NFL te kijken met een groepje vrienden(4a8 MAN/VROUW in een eigen bunk,(hebbeb het op verzoek van SPB zelf 2x gecheckt)maar TOTAAL niet geschikt als lokatie om een SUPER BOWL PARTY te geven.

   ok amsterdam klinkt ff beter maar daar is door de organisator van een eventuele MLB series in Hoofddorp iets opgevonden de haarlemmermeer wordt soms al omschreven als GREATER AMSTERDAM AREA

   en Dennis afkraken is niet het juiste wordt,teleusstellingen voorkomen wel,wat WIJ(originele founders van de http://www.superbowlparty.nl (hopla WEER RECLAME) HEBBEN DE sbp ALTIJD GEDAAN voor de fans door de fans,en nu is het meer een sponsorparty voor Perry zijn magazine geworden

     /   Beantwoorden  / 
   1. Derek

    Als je een feestje van fans voor fans zoekt in Amsterdam, dan hebben wij een alternatief. Gratis entree en als je je via http://www.sportamerika.nl aanmeldt ontvang je nog een gratis drankje + eten.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Perry Hendriks

    Fred,
    Het is altijd een Party van fans voor fans geweest. Alleen liep in het eerste jaar Arno Bakker Management het financiele risico en in de jaren twee tot en met vijf ESPN America en USA Sports. Mag ik dan alsjeblieft twee reclames op het scherm laten zien in een tijdbestek van vijf uur, :) ? De Orange Army heeft altijd dankbaar (en terecht) van de financiele injectie genoten en erop meegelift (Gibran Hamdan, Shaun Hill hadden bv de gang naar Nederland echt niet kunnen maken). Doet niets af aan het feit dat het nog steeds een Party is waar bottom line niets aan wordt verdiend, en ook niets financieel voor hoeft worden bijgelegd. En dat is toch de situatie die het meest aansprekend is voor alle partijen.
    Verder: de 75 euro tickets zijn voor iedereen. Snap niet waar dit hele sponsor VIP-ticket verhaal vandaan komt, Fred. Iedereen heeft gewoon een hele comfortabele stoel – en geen kruk.
    Perry

      /   Beantwoorden  / 
 14. FREDmirals

  he ik kan geen reactie meer verzenden

    /   Beantwoorden  / 
 15. Marc Tjon

  Can’t we all just get along huh? Kom op, met z’n allen: “Kumbaya my love, kumbaya…” ;)

    /   Beantwoorden  / 
 16. Perry Hendriks

  Da’s een beetje raar, Fred, zeggen dat je geen reactie meer kunt verzenden en vervolgens met juist die reactie hier op het blog komen, :) … Je hebt toch geen grove taal gebruikt, eh? Marc Tjon: zing graag met je mee. Maar dan wel op de Party, haha.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Perry Hendriks

  Fred, ik heb het even nagekeken, maar tenzij je net hebt ingelogd met ‘puerto princesa accomodations’ heeft het blog niets van jou achtergehouden in afwachting van mijn goedkeuring, haha.

    /   Beantwoorden  / 
  1. FREDmirals

   perry reageren doe ik onder mijn eigen naam,en er zaten geen scheld woorden ‘.d in was meer een soort van review hoe ik tot de beslissing ben gekomen o met de SBP te topeen en dat ik bli ben dat er geluisterd is in de goedkope plekken al dan niet ook te voorzioen van betereseating(KRUKKEN waren erg oncomfortabel)

     /   Beantwoorden  / 
 18. Marc Tjon

  Haha! Ik kijk ‘The Big Dance’ altijd met vast groepje bij 1 van ons thuis. Maar een Thanksgiving Party, als je die van de grond krijgt…who knows! :)

    /   Beantwoorden  / 
 19. MCHolland

  Kom ik na tijden weer eens hier om te lezen zie ik dat jullie mij nog niet vergeten zijn (post fred 9 januari “MC”).

  Fred laat het lekker los. Ga geen discussie aan wat en waar het wel of niet leuk is/was of beter. Als je goed leest gaat het alleen maar over POEN. Wij hebben de mooie jaren van dit feestje mee gemaakt en daar kunnen we met veel plezier en trots(organiseren)op terug kijken.

  Heb je nog een mooie plek vrij Fred want bij een echt ouderwets admirals feestje wil ik wel aanschuiven.

    /   Beantwoorden  / 
 20. Perry Hendriks

  Gezelligheid kent geen tijd. Heel raar, maar ik moet opeens denken aan de Muppet Show.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dennis

   Gezelligheid kent geen tijd, zei ik ook altijd tegen m’n oma toen ik na een minuut weer ging.

     /   Beantwoorden  / 
 21. FREDmirals

  misschien een geheel nutteloze reactie maar om nu op 45 reacties te blijven steken terwijl het over superbowl 46 gaat ;)

    /   Beantwoorden  / 
 22. maarten gerritse

  heeft er misschien iemand nog een ticket over [ vip ] over voor de superbowlparty at hardrockcafe 06/02\2012 cheers

    /   Beantwoorden  / 
  1. MCHolland

   Als het niet in dit kippenhok was gehouden had iedereen een kaartje kunnen kopen. Claus Event Center was een pracht locatie. Maar sinds de haan in het hok de kippetjes de les wil lezen zit je in dit kot opgesloten. Kan je nl makelijk roepen uitverkocht.

   Alle veel plezier voor de TV.

     /   Beantwoorden  / 
 23. Perry Hendriks

  “Sinds de haan in het hok de kippetjes de les wil lezen”. Lieve Martin Cloose, zorg je ervoor dat je niet bezwijkt en dat je wel elke week keurig naar je therapeut gaat, jongen. Zoveel opgekropte woede is niet goed voor je.

    /   Beantwoorden  / 
 24. José

  Die goedgevulde goodiebag heb ik helaas niet gehad.
  Slecht geregeld hoor, want bij binnenkomst werd je ticket gescand, maar bij vertrek kan kennelijk iedereen meerdere tassen meenemen.
  Ook erg vreemd dat je naast VIP ruimte een aparte ruimte hebt waar mensen met bandjes om de polsen rondlopen. Bestaat er iets hogers dan VIP dan. Niemand kon uitleggen wat daar precies gebeurde. Verder werden er mensen geïnterviewd, die wij alleen maar konden horen, maar geen flauw idee hadden wie het waren. Ook erg vreemd dat wij als 6e binnen kwamen, maar er plekken (ronde zitplaatsen) bezet gehouden werden voor vrienden, die buiten achter ons stonden en dus later aankwamen dan ons. We betalen allemaal hetzelfde, dus zou dit in mijn ogen niet zomaar mogen. eten en drinken was overigens wel heel erg goed geregeld. Kwam wat dat betreft niets tekort. Heerlijke Burger, hotdogs, popcorn en grote glazen bier.

    /   Beantwoorden  / 
 25. Dennis

  Damn had ik maar wat geld gezet op een safety als eerste score van de wedstrijd, dan had ik nu op de maagdeneilanden gezeten. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 26. Perry Hendriks

  Hi Jose,
  Meen me te herinneren dat ik gisteren je gegevens heb genoteerd en dat we die goodybags recht zouden breien. We kwamen er twee tekort en daar was je het slachtoffer van. Maar hij gaat morgen onderweg naar jou – ik stuur je nog een mail.
  Over de VIPs hoef je je geen zorgen te maken. ESPN vond het fijn om al hun genodigden in een aparte ruimte te hebben. Ze wisten veelal niet hoe die mensen eruit zagen en de tafels waren aan mensen toegewezen. Dat vergemakkelijkt een business praatje, natuurlijk, :) . Had het me maar gevraagd op de avond zelf, haha.
  Volgens mij zijn verder alle geinterviewden keurig geintroduceerd? Pascal Matla, voormalig Admirals en Saint speler. Stefaan Eskes, voormalig directeur Admirals. En Tjerk Smeets, marketing manager KNBSB. Over je andere klacht: niets van meegekregen — misschien had je dat ook op de avond zelf moeten melden? Weer leerpunten voor volgend jaar — waarbij ik alleen maar zeg: ,,Ja, Fred, ik weet hoe jij er over denkt, haha!”.

  Perry

    /   Beantwoorden  / 
  1. José

   Hoi Perry, heb je idd gisteren gesproken over die goodiebags. Geloof ook best wel dat je het alsnog gaat regelen, maar dat neemt niet weg dat het raar is toch. Sprak buiten meer mensen die niets hadden gekregen hoor. Je hebt gelijk dat alle geïnterviewden keurig zijn geintroduceerd, maar het zou leuk geweest zijn als we ook konden zien om wie het ging. Tenminste dat is mijn mening. Verder ga ik op de avond zelf niet lopen klagen en zeuren. Doe ik nu ook niet, maar wilde wel een eerlijke kijk op het geheel geven. Zoals je ziet schrijf ik namelijk ook op wat er wel heel goed was. Alleen klagen en zeuren is niet correct.
   José

     /   Beantwoorden  / 
   1. Perry Hendriks

    Nee, dat klopt. Daarom geef ik ook open en eerlijk antwoord, haha. Ik had je goede dingen ook gelezen!

    Het hele verhaal met de goodybags krijgt sowieso nog wel een staartje, want dat was niet goed geregeld. Ga ik ook niet over liegen. Ik weet wel dat ik dat volgend jaar ook weer zelf in eigen hand houd, dan weet je in ieder geval dat het goed gebeurt.

    Ook je verhaal over de geinterviewden neem ik zeker ter harte. Er komt volgend jaar sowieso een podium, waarbij iedereen de geinterviewde kan zien. Waar je ook zit (uitdaging!).

    Facebook: http://www.facebook.com/usasports#!/USASportsMagazine

    Ik stuur je zo een mail voor de adresgegevens etc.
    Perry

      /   Beantwoorden  / 
  2. Maarten Gerritse

   Hallo,

   Dan missen jullie nog 2 goodybags want ik en mijn maat Peter hebben op het laatst ook geen goodybag gekregen. Wij ontvangen graag ook nog 2 goodybags :)

   Was verder helemaal top, goede service!
   Chicken lekker jum jum!!

   Cheers !!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Perry Hendriks

    Groningen ligt niet op loopafstand, ben ik bang, :) , haha. Stuur je adres effe door naar info apestaartje usasports.nl

      /   Beantwoorden  / 
 27. José

  O ja, waar komen de foto’s en filmpjes die gisteren gemaakt zijn. Begreep iets over facebook, maar kan niets vinden.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.