Oakland Raiders Weer Zonder

Al Davis

Opnieuw heeft een hoofdcoach zijn Waterloo gevonden in Oakland. De Oakland Raiders ontsloegen voor de tiende keer in 21 jaar tijd een hoofdcoach na slechts een seizoen. Hue Jackson was dit keer het slachtoffer.

De opvolger van Jackson wordt de zevende hoofdcoach in tien seizoenen. Jackson kreeg het nieuws te horen van Reggie McKenzie, die slechts vier dagen geleden door eigenaar Mark Davis werd aangesteld als General Manager van de club. De getroffen veldheer liet zich de afgelopen weken al enigszins negatief uit over de organisatie. Toen leek de grote mond echter eerder op een schreeuw om meer verantwoordelijkheden.

Mark Davis is de zoon van wijlen Al Davis, de eccentrieke miljonair die jarenlang de scepter over de Raiders zwaaide. Davis Jr constateerde vrijwel meteen direct dat er iets mis was in het football operations department en gaf McKenzie vier dagen geleden een vrijbriefje. “Doe wat nodig is om de slogan van mijn pa weer wat eigenwaarde te geven”. Al Davis leefde bij de slogan: “Just Win, Baby!”.

McKenzie heeft een verleden bij Green Bay Packers. De verwachting is dan ook dat de coach een aantal coaches overhaalt om de stap naar Oakland te maken.

Lees ook:PR-meneer Krijgt De Zak
Lees ook:NFL Icoon Al Davis Overleden
Lees ook:Eerbetoon Raiders Aan Al Davis
Lees ook:Oakland Houdt Grote Schoonmaak
Lees ook:Tom Cable Blijft Een Raider — Wellicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.