PR Move Van Saints

Bounty Island

Daags nadat bekend is geworden dat de New Orleans Saints verwikkeld zijn in een Bounty-schandaal, heeft de club de enige juiste PR move gemaakt. De formatie wees de exclusive franchise tag toe aan Drew Brees, waardoor de meest populaire speler van de club in 2012 absoluut aan de formatie verbonden blijft.

Overigens is de move voor Drew Brees zelf een teleurstellende ontwikkeling. Brees hoopte vurig er met de clubleiding uit te komen over een meerjarige miljoenencontract, dat hem tot een van de bestbetaalde krachten uit het veld zou maken. In plaats daarvan krijgt Brees (voorlopig) een jaar garantie en een salaris van circa 16 miljoen dollar. Wel kreeg Brees een verkapte excuses van general manager Loomis.

Vorige week leek de GM in een interview te stellen dat de quarterback “wel erg goed, maar geen grootheid” is. Loomis liet gisteren andere bewoordingen optekenen. “Laat er geen twijfel over bestaan. Brees is een grootheid. En dat beseffen we al jaren – al sinds we hem na zijn schouderblessure weg haalden uit San Diego”.

De clubleiding uit Louisiana ligt onder vuur, nadat vorige week bekend werd dat Saints-spelers extra premies kregen toegestopt als het ze lukte om tegenstanders te blesseren.

Lees ook:Titans Onderscheppen Randy Moss
Lees ook:Drew Brees Is Koning Van Mardi Gras
Lees ook:Drew Brees Nu Ook Goed In Homeruns
Lees ook:Brees Zorgt Voor File Bij Boeklancering
Lees ook:Tampa Bay Verliest Quarterback

11 reacties op “PR Move Van Saints

 1. Huxx

  jammer, allemaal jammer wat ik hier nu lees.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Huxx

  Ja dat van betalen van defenders, en nu dat onze brees niet het geld krijgt wat ie verdient, zonder hem eindigde ze waarschijnlijk ergens onderaan in de nfc south..

    /   Beantwoorden  / 
 3. Perry Hendriks

  In all honesty, ik vind het nogal goed-van-vertrouwen van de NFL. Ik betaalde als laatste man in de C-jeugd mijn backs al als ze een ander voetballertje blesseerde. Misschien niet heel netjes, maar het bracht wel een heel nieuw element aan onze ‘Doomsdag Defense’. We hadden dat jaar maar acht tegendoelpunten, :) .

    /   Beantwoorden  / 
 4. Rob

  Ik heb er niet heel veel verstand van, maar als ik een beetje rondlees, dan is dat bounty verhaal van de saints niets bijzonders, gebeurt op meer plekken. Waar spelers van andere teams zich drukker over maken is wie dit verhaal gelekt heeft….

  De Brees? 16 miljoen voor een jaar… Ik denk dat ik 0,00356 seconden moest nadenken als mijn baas me dat aanbood. :-)

    /   Beantwoorden  / 
 5. Perry Hendriks

  Ik denk niet dat jij een baan hebt, waar je elk moment bij in een rolstoel kunt belanden, Rob. Dus dan vind ik het nog lang.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Rob

  Kom op zeg! Vindt het niet oke! Moet ik nu nog gaan uitleggen hier waarom niet? Is het zoiets als: wat een mietje mensen zijn die daar niet in geloven etc.? Nog maar even los van de ethiek! Ja, onthoud die even. Kom op zeg!
  Respect / sportiviteit? Komt het bekend voor?

  Heb zelf ook ooit eens de “opdracht” gekregen om een tegenstander op die bepaalde enkel te trappen op “die en die manier” en vanaf die kant!
  De speler was net terug van herstel. Hij was te snel, te goed, “te prominent voor het spel”, voor ons.
  Heb het niet gedaan! Had einde van zijn cariere betekend. We wonnen de game, aan einde seizoen waren wij kampioen, die speler speelde het jaar daarna bij ons en … weer kampioen. Hij heeft daarna nog een tijdje betaald gespeeld. Geweldige speler!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Perry Hendriks

  Toch had Marco van Basten die tik tegen zijn enkel gewoon verdiend, Rob. Zeker als je ziet wat hij daarna met het Nederlands Elftal heeft uitgevreten, :) .

    /   Beantwoorden  / 
 8. Rob

  Lastig, twee verschillende Rob’s……

    /   Beantwoorden  / 
 9. Perry Hendriks

  Oh, heb ik de verkeerde Rob die met Marco van Basten heeft gevoetbald? Damn. En ik maar denken dat Rob Witschge hier op het forum zat.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Wilco

  Wat een gezeur. De media kent het verschil tussen bountie en geld op de tafel leggen niet meer.
  Bounty, Bountie…whatever. Dat is dus wanneer iemand jouw geld bied om de ander een blessure op te leveren.
  Geld op de tafel leggen is wanneer iemand je extra motiveerd door geld in het vooruitzicht te stellen voor het maken van een play. Die niet gericht is op het verwonden van je tegenstander.
  Eerste heb ik nooit gedaan, tweede doe ik nog steeds. Een rondje van mij als iemand voor het eind van deze helft weet te scoren. Ik leg 30 euro op de tafel dat ik eerder een assist op mijn naam heb dan jij een doelpunt, are you in? Etc. etc.
  Dat halen ze volgens mij door elkaar doordat ik quote lees van: They offer me money to make a big hit. I would earn 100 bucks everytime I hit the QB. I.p.v. The coach told me that I would get paid when I would injure the opposing QB.
  Dat kan ik me niet voorstellen, behalve dan als ‘grootspraak’ in the heat of the moment.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.