Sabattical Americanfootball Blog Voorbij

Rust in vrede

Zo, de kleine sabbatical die ik voor Americanfootball.blog.nl heb ingelast is voorbij. Wat een doorbijters zijn jullie. Had verwacht dat het hier na die absentie wel uitgestorven zou zijn, maar jullie blijven maar doorlullen. Ik heb daarom besloten het kruis maar weer op te pakken. En onbezoldigd verhalen te brengen, totdat ik er bij neer val.

Mijn nalatigheid heeft vooral te maken gehad met topdrukte. Maar daarover later een klein beetje meer. Voor nu zal ik even het wijzende vingertje richting de site van USASports.nl wijzen, een site die me de afgelopen weken behoorlijk wat nachtelijke avonturen heeft gekost. De site loopt ondertussen als een tierelier, maar is nog steeds op een aantal punten schuldig aan ‘verwarrend’. Laat je mening met constructieve opmerkingen achter, om ook het mooiste blad van Nederland online een beetje beter te maken.

Er is de afgelopen weken natuurlijk genoeg gebeurd. De ruilhandel, de Draft, de dood van Junior Seau. De komende weken zal het in retroperspectief allemaal worden behandeld en worden gekoppeld aan een preseason-special. Daarbij zal er vaker worden geblogged over kleinere dingetjes, die je ongetwijfeld ook al op andere sites hebt kunnen lezen. Voor de grotere verhalen mixen we onze eigen eigenwijze mening met de Amerikaanse headlines. En zoals jullie weten staat die mening vaak haaks op wat er in Amerika wordt gedacht. Misschien dat ik zelfs nog wel de moed bij elkaar raap om een horizontale programmering in te lasten. Alhoewel we allemaal weten dat tijd dat idee meestal keihard inhaalt.

Ook hebben we voor de Admirals faithful nog een kleine verrassing in petto. Deze verrassing heeft alles te maken met het feit dat de Admirals dit jaar vijf jaar hartstikke morsdood zijn. Genoeg om naar uit te kijken dus, bij Americanfootball.blog.nl versie 2.9 (ja, daar schuilt ergens een hint in die zin).

Lees ook:1 April: Een Nieuwe Start
Lees ook:Wij verhuizen naar Gridiron.nl
Lees ook:Wat Nu Met Americanfootball.blog.nl?
Lees ook:Cowboys Cheerleaders Hoogst Intelligent
Lees ook:Patriots & Perry Are Going To The Super Bowl

Eén reactie op “Sabattical Americanfootball Blog Voorbij

  1. F-P

    29 dozen die in je garage staan?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.