USA Sports wordt maandblad

USA Sports

Het glossy sportblad over de Amerikaanse sporten, USA Sports, verschijnt vanaf oktober maar liefst 1 keer per maand.

USA Sports, de tweemaandelijkse glossy over Amerikaanse sporten in de Verenigde Staten en Nederland, verschijnt niet langer elke twee maanden op de huismat van haar abonnees. In plaats daarvan ontvangen subscribers tegen een kleine prijsstijging het enige tijdschrift in zijn soort voortaan elf keer per jaar. Het nieuwe abonnementenpakket van USA Sports vind je hier. Kort gezegd: voor 49,95 kun je een fraaie verzameling American Sports magazines tegemoet zien.

De uitbreiding volgt op een veelbewogen jaar. We zien interesse in de sporten in Nederland én België groeien. Dan is het niet méér dan logisch dat wij in die groei meegaan. De gang naar elf edities per jaar heeft uiteindelijk geleid tot de beslissing om te stoppen met de bijlagen. Voortaan krijgen abonnees naar verhouding meer sport op de mat, dus naar verhouding ook meer over de sport waar ze de meeste tijd insteken.

De move betekent natuurlijk ook dat we deze blog weer nieuw leven in gaan blazen. Het is immers de ultieme manier om nog meer bij te dragen aan het succes van de Amerikaanse sporten in Nederland.

USA Sports heeft volgens mij een rimpeleffect teweeg gebracht. Sinds ons begin, eind 2010, zijn soortgelijke initiatieven als paddenstoelen uit de grond geschoten. Er is echter maar een autoriteit. Die claim ik. Mag ook wel, ben hier potjandorie al een jaar of vijf mee bezig. Met de move is het de bedoeling nog meer de actualiteit in te duiken, een richting die we ook online (www.usasports.nl) zijn ingeslagen.

Mijn droom: geen sportevenement meer missen. In de nieuwe structuur kan dat niet meer gebeuren. Uitbreiding van de verschijningsdata is slechts één van de stappen die USA Sports in 2013 plant te nemen. Er staan plannen in de agenda om niet alleen in print en online sportfans te bedienen.

Lees ook:Waanzinnige Welkomstgeschenken Bij USA Sports
Lees ook:Nieuw In Nederland: USA Sports Magazine
Lees ook:USA Sports Online Te Koop Bij Magvilla.nl
Lees ook:Swimsuit Edition Bij Abonnement Op USA Sports
Lees ook:Proefabo USA Sports Voor Tientje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.