Swimsuit Edition Bij Abonnement Op USA Sports

USA Sports en Sports Illustrated

Ellen Hoog en Eva de Goede sieren deze jaargang een aantal pagina’s in de nieuwe Swimsuit Edition van Sports Illustrated. Speciaal in samenwerking met PR-bureau Pandaemonium en USA Sports wordt deze speciale zomerse editie van het Amerikaanse tijdschrift gratis aangeboden bij een jaarabonnement op USA Sports.

In het kort komt het op het volgende neer: jij kunt ongegeneerd naar mooie vrouwen in bikini’s kijken en ondertussen nog elf edities van het meest toonaangevende tijdschrift over Amerikaanse sporten in je brievenbus erbij krijgen. En dat voor slechts 42,50. Als dat geen goede reden is om naar deze pagina te gaan en je bestelling te plaatsen, dan weten we het niet meer.

De Amerikaanse Sports Illustrated komt elk jaar uit met een speciale editie met vrouwen in bikinis en in pikante bodypaints. Dit jaar speelt Kate Upton een centrale rol in de jaarlijkse uitgave.

Lees ook:Nieuw In Nederland: USA Sports Magazine
Lees ook:USA Sports wordt maandblad
Lees ook:Stuntprijs Voor USA Sports
Lees ook:Proefabo USA Sports Voor Tientje
Lees ook:“USA Sports” Nummer 2 Is Super Bowl Issue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.