Football Tijdschrift Krijgt Vorm

pennestreken

Het American football tijdschrift waarmee wij ons twee weken geleden afficheerde, krijgt vaste vorm.

Sinds de oorspronkelijke outcry op deze americanfootball.blog.nl hebben wij niet stil gezeten. Sterker nog, wij hebben het bijna helemaal voor elkaar. Tot en met de titel en de webdomains die daar bij horen. Het nieuwe American football tijdschrift – we noemen de naam nog expres even niet – wil bij de juiste animo 1 keer per twee weken uitkomen in een dikte van circa 32 pagina’s (nagenoeg verschoond van advertenties). Dit klinkt als een hels karwei en dat is het natuurlijk ook. Maar we zijn er klaar voor.

Het blad richt zich tussen juli en februari uiteraard op het NFL-seizoen. Dat we ons hierbij ook richten op de Nederlandse en Belgische competities moge duidelijk zijn. Vanaf februari richten we onze focus meteen op het vaderlandse football. Het uitgangspunt is hierbij dat we uiteraard ook in het offseason van de NFL nauwlettend in de gaten houden. Het blad werkt met zes bekwame redacteuren, die hun sporen in de sport hebben verdiend.

Klein addertje: binnenkort beginnen we met werven op een speciale launch page. Hierbij willen we ons eerst verzekeren van een minimaal aantal voorinschrijvingen. Onze vraag aan jullie. Wat mag een jaarabo voor een blad dat 24 keer verschijnt daadwerkelijk kosten?

Lees ook:Launch GridIron American Football Magazine
Lees ook:Nieuw Tijdschrift Over American Football?
Lees ook:Eerste Peiling Enquete Football Tijdschrift
Lees ook:Stuntprijs Voor USA Sports
Lees ook:Hot: Regering Nauw Betrokken Bij Tulip Bowl

2 reacties op “Football Tijdschrift Krijgt Vorm

 1. Ruud

  2,99

    /   Beantwoorden  / 
 2. Stephan

  Lijkt me ook dat 24x 3 euro een redelijke prijs is… Als de kwaliteit goed is en vooral blijft zou 3,50 euro ook nog wel te doen zijn.

  Een jaarabonnement dus tussen de 74 en 90 euro maximaal…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.