Launch GridIron American Football Magazine

Gridiron

De American football scene in Nederland heeft peper in de reet nodig. En die gaat de redactie van USA Sports Magazine ze geven. De makers van het maandblad beloven de American football crowd zelfs een tweewekelijks American football magazine (24 keer per jaar) van meer dan 32 pagina’s per keer… als er voor 1 augustus 750 abonnees opstaan en zich commiteren aan een jaargang. Hiertoe gaat het magazine de komende weken campagne voeren.

Op Facebook wordt er al aardig gerecruiteerd op de zojuist opgerichte Fanpagina. Het nieuwe initiatief wist binnen een etmaal 250 likes te genereren.

Het nieuwe footballmagazine heeft de aspiraties om de Belgische, Nederlandse, Europese en Amerikaanse competities nauwlettend te volgen. Hierbij volgt het magazine tussen september en februari uiteraard de NFL, terwijl in de tussenliggende maanden de vaderlandse competities onder een vergrootglas komen te liggen. GridIron belooft bij elk duel een poppetje te hebben staan. Een jaarabonnement gaat rond de 55 euro kosten, iets minder dan 2 euro 40 per losse editie. Het blad geeft hierbij voor elk afgesloten abonnement een kickback aan de amateurclubs. Een losse nummer gaat voor 2,99 euro over de toonbank.

Like dit initiatief en zorg dat American football in Nederland nooit verloren gaat.

Lees ook:Nieuw Tijdschrift Over American Football?
Lees ook:Wij verhuizen naar Gridiron.nl
Lees ook:Football Tijdschrift Krijgt Vorm
Lees ook:Nieuw In Nederland: USA Sports Magazine
Lees ook:American Football Tijdschrift Voor Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.