Fitz’ helpt Q!

Larry heeft alles wat zijn hartje begeert, behalve een Q!

Larry Fitzgerald is toch een vreemde eend in de bijt in de hedendaagse NFL. Hij doet niet aan hondengevechten of zichzelf verwonden met een pistool. Nee, hij vangt gewoon ballen als de beste. Hij krijgt daarvoor betaalt op hoog niveau en klaagt ook verder niet. Hij is zelfs idealistisch. Larry wil samen met Anquan in de Ring of Honor komen van de Arizona Cardinals. Daar heeft hij zelfs miljoenen voor over.

Larry heeft namelijk zijn contract geherstructureerd. Een mooi woord wat voor hetzelfde staat als dat Larry Fitzgerald minder gaat verdienen. Met deze pay-cut wil hij de weg vrijmaken voor de Arizona Cardinals om receiver-maatje Anquan Boldin eindelijk flink te betalen en voor langte tijd vast te leggen.

Larry is een icoon in het football en heeft mijn hart gestolen. Hij is en blijft mijn keeper speler. Vanavond is me nog een ruil voorgesteld met Adrian Peterson, maar geen fantasy-stud in de wereld komt tussen mij en Fitz…

Lees ook:Boldin Dichtbij Nieuwe Deal Met Cards
Lees ook:Anquan Boldin Is Beschikbaar
Lees ook:Boldin Heeft Een Stalker!
Lees ook:Fitzgerald Verwacht Weer Playoffs
Lees ook:Cardinals Storten Als Kaartenhuis In Elkaar

4 reacties op “Fitz’ helpt Q!

 1. P.Guijt

  Respect voor zo’n klasse speler

    /   Beantwoorden  / 
 2. Tiel

  Geniale speler inderdaad, na Moss de tweede speler van wie ik ‘iets’ in huis wil hebben. Waren die gesigneerde ballen etc. maar wat goedkoper…

    /   Beantwoorden  / 
 3. perryhendriks

  Oh Tiel, dan moet je me even bellen. Ik ken de PR jongen van Arizona. Hij was mijn stagiaire in Amsterdam vier jaar geleden.

  :)

    /   Beantwoorden  / 
 4. rutger

  Dat had ik moeten weten voor ik naar Arizona ging :P

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.